Hesabım
    "Ghostbusters"dan Fragman Geldi!

    Yeni nesil Ghostbusters'dan beklenen fragman!

    Jason Reitman yönetmenliğindeki yeni nesil Ghostbusters filmi "Ghostbusters: Afterlife"dan resmi fragman paylaşıldı. Ivan Reitman yönetmenliğindeki orijinal Ghostbusters serisinin devamı niteliğindeki filmin fragmanında genç ekibimizin bir araya gelişine tanıklık ediyoruz.

    Orijinal Ghostbusters serisinin devamı niteliğindeki Ghostbusters: Afterlife'ın resmi olarak açıklanan konusu ise şöyle: Tek başına iki çocuğunun sorumluluğunu üstlenen yalnız bir anne ve çocukları, küçük bir kasabaya gelir. Burada orijinal Ghostbusters ekibiyle olan bağlarını ve büyükbabalarının bıraktığı mirası keşfetmeye başlayacaklardır.

    Ghostbusters: Afterlife filmi, orijinal filmlerin devamı niteliğinde olacak ve kadın başrollü 2016 yapımı Ghostbusters filmini yok sayacak. Bu nedenle birçok tepki alan filmin yönetmen koltuğuna, Bill MurrayDan AykroydHarold Ramis ve Sigourney Weaver başrollü orijinal filmlere imzasını atan Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman oturuyor. Senaryoya imza atan isim ise Monster House, Poltergeist, City of Ember yapımlarıyla tanınan Gil Kenan olacak. Ghostbusters: Afterlife'ın oyuncu kadrosunda ise Stranger Things ve It: Chapter One'ın yıldızı Finn Wolfhard,  The Haunting of Hill HouseGiftedFuller House gibi yapımlardan tanıdığımız Mckenna Grace, The Sinner, Fargo, The Widows, The Leftovers gibi yapımların başarılı oyuncusu Carrie Coon, Ant-Man ve Avengers filmlerinin yıldız oyuncusu Paul Rudd, orijinal serinin oyuncularından Bill Murray, Ernie Hudson, Dan Aykroyd ve Sigourney Weaver yer alıyor.

    Ghostbusters: Afterlife filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Temmuz 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top