Hesabım
    Matrix 4 Filminden Yeni Detaylar!

    Matrix 4'ün kadrosu şekillenmeye başladı..

    Tarihin en önemli üçlemelerinden olan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Matrix serisine bir devam filmi yapılacağı açıklanmıştı. Büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan bu haber sonrası Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un tekrar bir arada olacağı da duyurulmuştu. Lana Wachowski'nin yöneteceği filmin oyuncu kadrosuna Yahya Abdul Mateen II'nin eklendiği de açıklanmıştı. Devam filmi için yeni detaylar da gelmeye başladı.

    Filme dair gelen ilk haberlerden biri Jonathan Groff'un kadroya eklenmesi oldu. Frozen II filmindeki seslendirmesi ve daha da önemlisi, Mindhunter dizisindeki rolü ile tanınan aktör Matrix 4'te yer alacak. Jonathan Groff'un kariyeri Broadway'de başladı, bir yandan sinema kariyeri devam ederken tiyatro yapmaya da devam etti. Groff, Spring Awakening ve Hamilton'un orijinal oyuncu kadrosundaydı ve her biri için Tony adaylığı kazandı. Birkaç Glee bölümünde göründükten sonra, Looking'de ilk başrolünü oynayan Groff, Frozen'da Kristoff'u seslendirmenin yanı sıra, Netflix için Mindhunter'da başrol oynamaya başladı. 

    Bu arada, filme daha önce katılan Yahya Abdul Mateen II, verdiği bir röportaj sırasında Matrix'in sorulması üzerine; "Bu film için çok heyecanlıyım. Harika bir ekip ve filmde çok şey olacak...Ne olacak söylemem ama parçası olmaktan gurur duyduğum harika bir senaryo var." açıklamasında bulundu ve röportajın ortasında duraklayarak, olası bir spoiler ihtimalini ortadan kaldırdı. Mateen II'nin belki de genç Morphues olabileceği konuşuluyor. 

    Matrix'in 4. filminin 2022 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top