Hesabım
    Sense8'in Yıldızı Toby Onwumere, Matrix 4 Kadrosunda!

    Matrix 4 kadrosuna bir isim daha katıldı..

    Matrix 4 için çalışmaların hızlandığını üst üste gelen haberlerden anlayabiliyoruz. Tarihin en önemli üçlemelerinden biri olan Matrix'e bir devam filmi geleceği açıklandığından beri büyük bir heyecanla yeni detaylar bekleniyordu. Geçtiğimiz gün kadroya Jonathan Groff'un eklendiği bilgisi düşmüştü. Bir haber de Sense8 dizisinin yıldızlarından olan Toby Onwumere'den geldi ve filmin kadrosuna dahil olduğu açıklandı.

    Son olarak Empire adlı dizide karşımıza çıkan Onwumere, daha önce yine Wachowski projesi olan Sense8'te rol almış ve olumlu eleştiriler almıştı. Oyuncunun hangi rolde olacağını öğrenmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss yeni filmin de başrolünü üstlenecek. Filme Onwumere'den önce Neil Patrick Harris, Jessica HenwickYahya Abdul-Mateen II ve Jonathan Groff dahil olmuştu. 

    Lana Wachowski'nin tek başına yönetmesi beklenen filmin konusu ve hangi zamanda geçeceği hakkında henüz bir bilgi yok ama oyunculardan Mateen II, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Bu film için çok heyecanlıyım. Harika bir ekip var ve filmde çok şey olacak...Ne olacak söylemem ama parçası olmaktan gurur duyduğum harika bir senaryo var." açıklamasında bulunmuştu.

    Matrix 4, planlarda bir değişiklik olmazsa 2022 yılında izleyicisiyle buluşacak

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top