Hesabım
    Biz Böyleyiz Filminden Yeni Fragman!

    Merakla beklenen Biz Böyleyiz filminden yeni bir fragman yayınlandı..

    Yaz aylarında çekimleri tamamlanan ve sosyal medyada konuşulmaya başlanan "Biz Böyleyiz"den yeni fragman yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde posteri de yayınlanan filmin, yeni ve uzun bir fragmanı yayınlandı. Başlıca rollerde  HümeyraŞebnem BozokluÖzge Özpirinççi, Meriç Aral, Boran Kuzum gibi ünlü oyuncuların yer aldığı filmde bir grup arkadaşın hem komik hem hüzünlü macerasını izliyoruz.

    Filmin yönetmen koltuğunda, senaryoyu da yazan Caner Özyurtlu'yu görüyoruz. Özyurtlu daha önce Maide'nin Altın GünüEv, Yok Artık, Yok Artık 2Bittin Sen filmlerinin yönetmenliğini üstlendmiş ve oyuncu olarak da yer almıştı.

    Filmin çok konuşulan ve büyük üne sahip oyuncu kadrosuna gelirsek; Son olarak Türk İşi Dondurma, Cebimdeki YabancıTatlım Tatlım gibi yapımlarda yer alan Şebnem BozokluUnutursam Fısılda, Dedemin İnsanları, Güneşin Oğlu, Babam ve OğlumAvrupa Yakası adlı yapımlarda da yer alan efsane isimlerden Hümeyra, Hakan Muhafız, Vatanım SensinŞahin Tepesi yapımlarıyla çıkış yakalayan oyuncu Boran Kuzum; Yanımda KalHesapta Aşk gibi romantik filmlerden tanıdığımız Meriç AralKarakomik Filmler, Acı Tatlı EkşiAramızda Kalsın, filmlerinin yetenekli oyuncu Özge ÖzpirinççiMuhteşem Yüzyıl ve Filinta gibi çok izlenen dizilerle adından söz ettiren Berrak Tüzünataç ve yine Hakan: Muhafız'dan tanınan Engin Öztürk gibi isimler yer alıyor.

    Film, 10 Ocak 2020'de sinemalarda olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top