Hesabım
    Matrix 4 ve The Flash, Gösterim Tarihlerini Aldı

    Merakla beklenen iki bilim kurgu filminin gösterim tarihleri belli oldu..

    Bir süredir Matrix 4 çalışmalarının hızlandığını ve üst üste haberler geldiğini dile getirmiştik. Neredeyse her gün bir oyuncunun filmin kadrosuna katılma haberi gelmekte. Senaryoyla ilgili bir gelişme yok ama Yahya Abdul-Mateen II, verdiği bir röportajda senaryonun çok iyi olduğunu ve çok şey barındırdığını ifade etmişti. Konuyu beklerken ve başrol oyuncularını öğrendikten sonra geriye tek bir soru işareti kalmıştı: Filmi ne zaman izleyebileceğiz?

    Warner Bros. yaptığı açıklamayla gösterim tarihi konusundaki soru işaretlerini de giderdi ve filmin Mayıs 2021'de gösterime gireceğini açıkladı. Son dedikodular 2022 yönündeydi ama şirketin bu haberi hayranları bir hayli sevindirdi. Bu bilgi kesin ama kesin olmayan bir bilgiye göre de film 21 Mayıs 2021'de gösterime girecek. Bu haber de doğrulanırsa ortaya enteresan bir tablo çıkıyor. Çünkü, 21 Mayıs 2021 tarihinde Keanu Reeves'in efsaneleşme hızında giden serisi John Wick'in dördüncü filmi gösterime giriyor. Belki de aynı hafta sonu, hatta aynı gün iki Keanu Reeves filmi izleyeceğiz. 

    Gösterim tarihi konusunda merakla beklenen bir film için daha açıklama geldi. DC Comics'in çok sevilen ve 90'lı yıllardan beri gerek film, gerek dizi uyarlamaları yapılan serisi The Flash'ın en yeni versiyonunun tarihi de belli oldu. Çizgi roman ve bilim kurgu fanları The Flash'ın yeni versiyonu için 1 Temmuz 2022 tarihini bekleyecek. Andy Muschietti'nin yönettiği filmin başrolüne Ezra Miller yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top