Hesabım
    Alex Ross Perry'den Stephen King Uyarlaması Geliyor!

    Perry, Stephen King'in The Dark Half romanını sinemaya uyarlıyor..

    Stephen King, çağın en üretken yazarlarından ve sinemaya en çok eseri uyarlanan isimlerin başında geliyor. Bu eserlerden biri de The Dark Half. 1993 yılında usta sinemacı George A. Romero tarafından sinemaya uyarlanan roman, bir kez daha perdeye aktarılacak ve yönetmen koltuğunda son olarak Her Smell filmiyle karşımıza çıkan Alex Ross Perry oturacak. 

    Stephen King, isminin değil yeteneğinin büyük satış rakamlarına ulaştığını kanıtlamak için Richard Bachman adıyla bazı hikayeler yazmış ve bunları kitaplaştırmıştı. Bu konu birçok tartışmaya yol açmış ve King bu konuda tepkisini dile getirmişti. Hatta tepkiyle kalmamış, bu konuya gönderme içeren The Dark Half kitabını yazmıştı. Kitabın ve dolayısıyla filmin öyküsünde, kitapları iyi satan bir yazarı izleriz. Farklı isimle de kitaplar çıkaran yazar, sırrının ortaya çıkışından korkar ve biri tarafından santaja uğrar. Diğer yazara sahte cenaze töreni düzenlemeye kadar varan olay, gerilim dolu gelişmeleri de beraberinde getirir.

    Alex Ross Perry'le anlaşma imzalandı. Filmin gösterim tarihi ve hatta set tarihi hakkında net bir bilgi yok ama Her Smell filminde birlikte başarılı bir iş çıkardıkları Elizabeth Moss'un filmde olacağı ve yazarın karısını canlandıracağı şimdiden konuşulan olasılıklar arasında. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top