Hesabım
    6 Underground'dan La Casa de Papel Sürprizi!

    Filmin yeni yayınlanan klibinde güzel bir sürpriz var..

    13 Aralık'ta Netflix üzerinden yayınlanacak olan aksiyon filmi 6 Underground'un eğlenceli ve sürprizli bir klibi yayınlandı. Altyazılı olarak da yayınlanan klipte La Casa de Papel dizisinin profesörü yine aynı karakterle karşımıza çıkıyor. Bir ekip toplamaya çalışan, Ryan Reynolds'un canlandırdığı "Bir" adlı karakter, profesöre danışıyor ve ekibinden Tokyo ve Denver'ı istiyor, profesör ise 4 ve 7 numaralı isimleri takas etmek istediğini söylüyor. Bunun tam olarak ne anlama geldiğini filmi izlediğimizde anlayacağız ama eğlenceli ve merak uyandıran bir klip olduğu bir gerçek.

    Armageddon, TransformersThe Rock gibi filmlerin aksiyon ustası yönetmeni Michael Bay imzalı 6 Underground'un başrollerinde Ryan Reynolds, Melanie Laurent, Manuel Garcia RulfoCorey Hawkins ve Adria Arjona gibi isimler yer alıyor. Reynolds, özellikle Deadpool filmlerindeki performansıyla büyük çıkış yakalamış durumda. Senaryoyu kaleme alanlar ise Rhett Reese ve Paul Wernick.

    Film, 6 milyarderin kendi ölümlerini tezgahlaması, bu işi hallettikten sonra bir ekibe dönüşmeleri ve suçlulara karşı amansız bir mücadele verme sürecini anlatıyor. Netflix, film hakkında "İtalya'nın etkileyici zemini ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan muhteşem manzaraları ve doğa harikalarını arka plan olarak alan, eğlenceli ve diken üstünde oturtan bir gerilim filmi" tanımlamasını yapıyor. Skydance ile ortak çalışma olan film 13 Aralık 2019 günü Netflix Türkiye'de de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top