Hesabım
    Aaron-Taylor Johnson, Nolan'ın Son Filmi Hakkında Konuştu

    Tenet filminde rol alan Johnson, film ve Nolan hakkında açıklamalarda bulundu..

    Memento, The Dark Knight, InceptionInterstellar ve Dunkirk filmleriyle 2000'li yılların belki de en başarılı yönetmeni olan Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet, 2020 yılının en çok merak edilen filmlerinin başında geliyor. Filmin oyuncularından Aaron-Taylor Johnson ise film hakkında açıklama yapan ilk oyunculardan biri oldu. Başka bir filminin tanıtımı sırasından Nolan ve film hakkında görüşü sorulan oyuncu sadece övgü dolu sözler sarf etti. 

    Christopher Nolan filmlerini çok sevdiği için bir şans dilediğini ve bu şans geldiğinde rolü almak için elinden geleni yaptığını dile getiren JohnsonJohn David Washington ve Robert Pattinson'ın harika iş çıkardığını ve çok yetenekli aktörler olduğunu, onlarla çalışabildiği için çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi. 

    Johnson, Nolan'la çalışmanın nasıl bir şey olduğuyla ilgili ise; "Nolan ile çalışmak bir efsaneyle çalışmak demek. Geri çekilmek ve zihninin nasıl çalıştığını gözlemlemekle ilgili. Bir film yapımcısı olarak, filmlerini bir araya getirme şekli oldukça olağanüstü. Hiçbir masraftan kaçınmıyor ve kesinlikle sinemanın sınırlarını zorlamaya çalışıyor. İçinde yer almak ve bu film üzerinde çalışabilmek gerçekten zevkti ve onur vericiydi. Dürüst olmak gerekirse, bu konuda gerçekten söyleyebileceğim başka bir şey yok." açıklamasında bulundu.

    Oyuncu kadrosunda Johson dışında, Robert Pattinson, John David Washington, Clemence Poésy, Elizabeth DebickiKenneth Branagh ve Michael Caine bulunuyor. “Tenet”, birden fazla ülkeyi kapsayan casusluk destanı olarak tanımlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top