Hesabım
    Güzelliğin Portresi Sinemalarda!

    Birkan Sokullu ve Burçin Terzioğlu'nun başrolünde yer aldığı gerilim filmi bugün sinemalarda..

    Başrollerinde Birkan SokulluBurçin Terzioğlu, Serkan Keskin, Melisa Şensolsun ve Feridun Düzağaç'ın başrollerde yer aldığı, Umur Turagay imzalı gerilim filmi "Güzelliğin Portresi" bugünden itibaren sinemalarda.. 

    BKM ve CJ Entertainment ortak yapımı ve bir Güney Kore uyarlaması olan Güzelliğin Portresi'nin uyarlama senaryosu Onur Koralp ve Pınar Bulut'a ait. Film, yıllar sonra eşi ve kızı ile baba evine dönen Nisan'ın gizemli hikayesini anlatıyor.

    Genç bir kadın olan Nisan, yıllarca babası ile görüşmemiştir. Ancak babası ile ilgili aldığı önemli bir haberin ardından, eşi ve kızı ile birlikte soluğu baba evinde alır. Yıllar önce kaçarak ayrıldığı köşke geri dönen Nisan, burada tuhaf durumlara şahit olur. Köşke gelmesi ile birlikte kaçıp kurtulduğunu düşündüğü geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Nisan, bu sırada babası ile ilgili gizemi çözmeye çalışan bir polisin sorgulamasına maruz kalır. Kendisini köşeye sıkışmış hisseden Nisan, kendisi ve ailesini koruyabilmek için köşkte yaşanan gizemi çözmek zorundadır.

    Güzelliğin Portresi bugünden itibaren sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top