Hesabım
    Can Evrenol'un Peri Filminden Fragman!

    Vizyonu yaklaşan filmden merak uyandıran fragman..

    Baskın ve Housewife filmleriyle yerli sinemamızda fark yaratan ve korku türüne yaratıcı örnekler kazandıran Can Evrenol'un üçüncü uzun metraj filmi Peri, yılın büyük bölümünde festivalleri dolaşmış ve ödüller kazanmıştı. Yeni yılla birlikte genel vizyona da girecek olan yapımdan ilk fragman görücüye çıktı.

    Fragmanıyla birlikte posteri de paylaşılan filmin oyuncu kadrosunda Elif Sevinç, Denizhan Akbaba, Özgür Civelek, Kaan Alpdayı, Sermet Yeşil, Mehmet Yılmaz Ak, ve Özay Fecht bulunuyor. Özellikle Özay Fecht, festivallerden aldığı yardımcı kadın oyuncu ödülleriyle adından söz ettirmeyi başardı.

    Kıyamet sonrası filmi olan Peri: Ağzı Olmayan Kız, santral patlamasından 10 sene sonrasını anlatıyor. Bu patlama sonucu karantina altına alınan bir kasabada yaşayan ve patlama sonucu ağzı olmadan doğan Peri ve babasının hayatı bir akşam eve gelen bir ziyaretçiyle değişir. Peri, hayatta kalma mücadelesi verecektir ama yalnız değildir...

    Can Evrenol, masalı bir anlatımı, nostaljik dokunuşlarla seyirciye aktarıyor ve bunu yaparken hem eğlenceli, hem gerilimli anları harmanlamayı başarıyor. Festivallerden sonra vizyona da uğrayacak olan yapım, 17 Ocak 2020 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top