Hesabım
    "Top Gun: Maverick" Filminden Poster Geldi!

    Tom Cruise'lu yeni model Top Gun'dan poster paylaşıldı..

    Hollywwod'un en çok sevilen aktörlerinden Tom Cruise'un başrolünde olduğu devam filmi Top Gun: Maverick, orijinalinden 34 yıl sonra, 26 Haziran 2020 tarihinde gösterime girecek. Filmin yakın zamanda yeni fragmanı paylaşılacak ama öncesinde biz yayınlanan posterle heyecanımızı artırıyoruz.

    Daha evvel yayınlanan teaser fragmana göre, Maverick bir görev alıyor ve bu görev neticesinde dur durak bilmeyen aksiyon sahneleri birbirini izliyor. 34 yıl sonra gelen devam filminin yönetmeni Joseph Kosinski, TronOblivion ve Only the Brave filmlerini yönetmişti. Senaryoyu kaleme alan ekip, Peter Craig, Justin MarksEric Warren Singer ve The Usual Suspects filmiyle tanınan Christopher McQuarrie'dan oluşurken, Jerry Bruckheimer ve Tom Cruise, yapımcı ekibin başında bulunan isimler olacak. 

    Tom Cruise'a eşlik edecek oyuncular ise, Oscar ödüllü Jennifer Connely, 4 Oscar adaylığı bulunan usta aktör Ed Harris, Hollywood'un başarılı isimlerinden Val Kilmer, genç yeteken Monica Barbaro, Whiplash'in yıldızı Miles Teller ve Mad Men dizisinin başrolü Jon Hamm olacak. Tom Cruise attığı bir tweetle yeni çıkan posteri paylaştı ve bir fragmanın daha yakın zamanda paylaşılacağını duyurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top