Hesabım
    Kristen Stewart, "Charlie's Angels" Başarısızlığı Hakkında Konuştu

    Kristen Stewart'tan açıklama geldi.

    Oyuncu kimliğiyle tanınan Elizabeth Banks'in hem oyuncusu hem de yönetmeni olduğu Charlie's Angels filmi gişede başarı elde edemedi. Bunun üzerine birçok eleştirmenden ve izleyiciden olumsuz yorumlar gelmişti. Şimdi ise filmin başrol oyuncularından Kristen Stewart, durumu yorumladı.

    40 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak dünya çapında yalnızca 55 milyon dolarlık gişe hasılatı elde edebilen Charlie's Angels, yılın hayal kırıklığı yaratan filmleri arasındaki yerini aldı. Gemini Man, The Goldfinch gibi filmlerin yanında bulunan Charlie's Angels'ın başarısızlığının nedeni hala stüdyo ve film ekibi tarafından çözülmeye çalışılıyor. Bu sırada Personal Shopper, Lizzie, Certain Woman gibi yapımlarla kariyerinden yükselişe geçen yıldız oyuncu Kristen Stewart, konu hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Eğer size karşı dürüst olmam gerekirse, eğer iyi olduğunu düşünmediğim ve gurur duymadığım bir film yapmış olsaydım ve insanlar bunu görmüş olsaydı, yıkılırdım. Şanslıyım ki bu olmadı, çünkü gerçekten filmle gurur duyuyorum. Şu anda durumun iki farklı kutba ayrıldığını düşünüyorum. Bu tuhaf ve böyle bir filmin reklamını yapmak güç. Charlie's Angels ile ilgili televizyonda beş dakika içerisinde politikleştirilmiş feminist konuşmalar yapmaya çalışıyorum. Aslında 'Dostum, sadece iyi zaman geçirmek istiyoruz' diyorum."

    Stewart, Charlie's Angels uyarlamasına yeni bir filmin eklenmeyeceğini ifade etti. Filmin konusu ise şöyle: Bosley aracılığıyla melekler bir araya gelecek ve gizemli adam Charles Townsend için çalışacak. Dünyanın en zeki, cesur ve en iyi eğitimli kadınları dünyaya karşı ayrı ayrı mücadele veriyordur. Şimdi ise zorlu görevler için bu kadınlar bir araya gelecek ve Bosley'nin liderliğiyle verilen en zor görevleri yerine getireceklerdir... Filmin oyuncu kadrosunda ise Stewart'ın yanı sıra Hunted, Tiers of The Tropics gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Ella Balinska; Aladdin filminde Jasmine olarak izlemeye hazırlandığımız Naomi Scott'ın yanı sıra, filmde Bosley olarak izleyeceğimiz ve Açlık OyunlarıAşk ve MerhametPitch Perfect gibi yapımlardan tanıdığımız Elizabeth Banks yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra All The Boys I Loved filminin sevilen oyuncusu Noah Centineo, X-Men serisinin Profesör Xavier'ı Patrick StewartSenden Önce BenAdrift gibi filmlerin beğenilen oyuncusu Sam Clafflin yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top