Hesabım
    Avengers: Endgame'e, Thor'un Kötü Kahramanları Dahil Olabilirdi!

    Avengers: Endgame ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine geçişi sağlayan Avengers: Endgame ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Marvel'ın tasarımcılarından biri olan Jerad S. Marantz'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım sayesinde, Avengers: Endgame'de Thor filmlerinde yakından tanıdığımız yaratıklara yer verilebileceğini öğrendik. Marantz, Frost Giants'a ait yaptığı tasarımları takipçileriyle paylaştı.

    Tony Stark, Steve Rogers ve Natasha Romanoff kahramanlarına veda ettiğimiz Avengers: Endgame, yeni bir dönemin kapılarını açmış bulunuyor. Disney ve Marvel, bu yeni evre için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu sırada Avengers: Endgame ile ilgili Marvel'ın yaratıcı isimlerinden Jerad S. Marantz açıklama yaptı. Marantz, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözleri sarf etti: "İşte kurguda atılan şeylerden biri. Avengers: Endgame için yaptığı Frost Giants tasarımları. Son savaşta onları getirmeyi düşünüyorlardı. Bu tasarımda zırhlarını geliştirmek için buz kullanma güçlerini keşfediyordum."

    Frost Giants'ı Thor filminde ilk kez görme imkanı yakalamıştık. Bu ırk, Thor filmleri sayesinde varlığını öğrendiğimiz Dokuz Diyar'da yer alan Jotunheim'da yaşıyordu. Irkın başında ise Laufey bulunuyordu. Aynı zamanda Laufey, Loki'nin biyolojik babası olarak biliniyor.

    Avengers: Endgame, yıla damgasını vuran en önemli filmlerden biri olarak yerini aldı. Hatta Empire Magazine gibi mecralar filmi yılın en iyi filmi olarak seçmeyi tercih etti. Diğer yandan Endgame, bazı hayranlar tarafından çok beğenilirken, bazılarını hayal kırıklığına uğratmış bulundu. Marvel Sinematik Evreni'nin yeni evresi filmleri arasında Thor: Love and ThunderDoctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4Shang-Chi gibi yapımlar bulunuyor. Diziler arasında ise LokiHawkeyeWandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier, What / If, Ms. MarvelShe Hulk ve Moon Knight yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top