Hesabım
    Korku Türündeki "Kara Noel"den Teaser Geldi!

    Bu Noel'de gerilimin dozu artıyor!

    Noel zamanı yaklaştığında geleneksel olarak izlenen korku filmlerinden biri 1974 yapımı Kara Noel olur. Ancak bu kez, Black Christmas, yeni nesle uyarlanarak beyaz perdeye aktarıldı. Yurt dışında vizyona girmiş olan Kara Noel uyarlamasından altyazılı bir teaser paylaşıldı. Teaser'da ölümle soğuk mücadelenin başladığını görüyoruz.

    Black Christmas uyarlamasının konusu ise şöyle: Tatil günlerinde Hawthorne Koleji son derece sessiz ve sakindir. Ancak ortaya bir katil çıkar. Bu katil, kampüsün kız öğrenci yurdunda kalan öğrencileri birer birer avlayacaktır. Ancak katilin öğrenmesi gereken bir şey vardır: Yeni nesil kadınlar çaresiz bir şekilde ölümü beklemiyor, karşılık veriyordur. Bu savaşı bitirmek için öğrenciler de ellerinden geleni artlarına koymayacaklardır. Kara Noel'in ilk versiyonu Bob Clark tarafından çekilmiş, 1974 yılında izleyicileriyle buluşmuştu ve dönemine göre büyük beğeni toplamıştı. Yeni versiyonu ise Green, Always Shine yapımlarından tanıdığımız Sophia Takal'ın yönetmenliğiyle karşımıza çıkıyor.

    Black Christmas'ın senaryosunda April Wolfe'nin imzası bulunuyor. Korku türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Green Room, 28 Weeks Lateri That Awkward Moment, Filth gibi yapımların yıldızı parlayan genç oyuncusu Imogen Poots; Saw, The Princess Bride, Kiss The Girls, Stranger Things gibi yapımlarla karşımıza çıkan başarılı oyuncu Cary Elwes; Star dizisinin yıldız oyuncusu olan ve Above Suspicion, The Messengers gibi yapımlarla tanıdığımız Brittany O'GradyAleyse ShannonLily Donoghue, Ben Black gibi birçok genç isim yer alıyor.

    Noel döneminin soğuğunu hissettirecek olan Kara Noel'in ülkemizdeki izleyicileriyle 27 Aralık tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top