Hesabım
    "Top Gun: Maverick"ten Yeni Fragman!

    Tom Cruise başrollü devam filminden yeni fragman geldi.

    Yaşlanmayan yıldız oyuncu Tom Cruise'un bir kez daha başrolünde yer aldığı "Top Gun: Maverick"ten fragman paylaşıldı. Yıllar sonra gelen devam filminin fragmanında yeni nesil savaş uçağı pilotlarının yetiştiğine ve eski karakterlerin dönmesine tanık oluyoruz. Ancak filme dair çok fazla ipucuna fragmanda yer verilmiyor.

    Yılın en çok merak edilen filmlerinden biri olan Top Gun: Maverick'in yönetmenliğini Tron Efsanesi, Oblivion, Only The Brave filmleriyle karşımıza çıkan başarılı yönetmen Joseph Kosinski üstleniyor. Senaryoda ise Açlık Oyunları serisi, Blood Father, 12 Savaşçı, The Town gibi yapımlardan tanıdığımız Peter Craig; Jungle Book, Counterpart gibi yapımlarda imzası bulunan Justin Marks; American Hustle ve The International'dan tanıdığımız Eric Warren Singer; The Usual Suspects, Edge of Tomorrow, Mummy, Mission Impossible Yansımalar gibi filmlerin yönetmeni olan ve Mission Impossible serisinden iki film daha çekmek için anlaşması bulunan, ayrıca Tom Cruise ile birçok kez işbirliği yapmış olan usta isim Christopher McQuarrie'nin imzası bulunuyor.

    Top Gun: Maverick'te Tom Cruise'un canlandırdığı Maverick'in artık bir eğitmen olduğunu biliyoruz. Miles Teller'ın hayat verdiği Bradley Bradshaw karakteri ise Maverick'in iş arkadaşı Nick “Goose” Bradshaw'ın oğlu olarak karşımıza çıkıyor. Maverick, Bradley'i bir bakıma kanatlarının altına almış bulunuyor. Top Gun: Maverick'in oyuncu kadrosunda ise Tom Cruise ve Miles Teller'ın yanı sıra Akıl Oyunları, Bir Rüya İçin Ağıt gibi yapımların başarılı oyuncusu Jennifer Conelly; Mad Men, The Town, Million Dollar Arm, Baby Driver gibi yapımların yıldızı Jon Hamm; Kiss Kiss Bang Bang, The Doors gibi yapımların usta oyuncusu Val Kilmer; son olarak karşımıza bilim kurgu türündeki Westworld dizisiyle çıkan Ed Harris; Everybody Wants Some, The Hidden Figures gibi yapımların başarılı ismi Glen Powell bulunuyor.

    Top Guc: Maverick'in ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Haziran 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top