Hesabım
    Tarantino'nun Star Trek'i Hiçbir Zaman Gerçekleşmeyebilir

    Tarantino, gelecek film planıyla ilgili açıklama yaptı.

    Usta yönetmen Quentin Tarantino, uzun süredir kendi Star Trek filmini çekmeyi planlıyordu. Ancak yönetmen, 2017'den bugüne üzerinde çalıştığı projenin artık var olmayabileceğini ifade etti. Tarantino, bu konu hakkında resmi olmamakla birlikte, bir açıklama yaptı.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre, son olarak Once Upon A Time In Hollywood filminin yönetmen koltuğuna oturan ve Kill Bill, Jackie Brown, The Hateful Eight gibi yapımlarda imzası bulunan usta isim Quentin Tarantino'nun planladığı Star Trek projesi hiçbir zaman hayata geçirilmeyebilir. Tarantino, konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Star Trek'ten uzaklaştığımı düşünüyorum. Ama henüz resmi bir konuşma gerçekleştirmedik. Tuhaf bir şekilde, Once Upon A Time In Hollywood son filmim olabilirmiş gibi görünüyor. Yani kendi üzerimde baskı kurarak son büyük açıklamayı yapmayı planlıyordum. Demek istediğim şey, yazarken 'Bunu şimdi mi yapmalıyım? Başka bir şey mi yapmalıyım? Bu 10. filmim mi?' dediğim bir an vardı."

    Quentin Tarantino, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Margot Robbie başrollü Once Upon A Time In Hollywood ile birlikte dokuzuncu filmine imza atmış bulundu. Yönetmen, son filmini Star Trek ile gerçekleştireceğini ve ardından tiyatro kitapları yazmaya, üretmeye devam edeceğini belirtmişti. Ancak bir daha sinema filmi yapmayacaktı. Şimdi ise Tarantino'nun Star Trek'ten önce sinema kariyerini sonlandırmış olabileceğinin ipuçları ortaya çıkıyor. Eğer Star Trek hayata geçirilseydi, 18+ olacaktı. Büyük bir ihtimalle de esas seri ile bağlantısı olmayacaktı. Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun geçmiş filmleri arasında Rezervuar KöpekleriZincirsizUcuz RomanThe Hateful EightFrom Dusk Till DawnSoysuzlar Çetesi gibi birçok ödüllü film bulunuyor. Bu filmleriyle Tarantino iki Oscar ödülü, iki Golden Globe ödülünün sahibi olmuş ve Cannes Film Festivali'nden ödüle layık görülmüştü.

    Bu sırada, Tarantino'dan bağımsız olarak hayata geçirilen Star Trek 4 filmi için hazırlıklara başlandı. Filmin yönetmen koltuğunda yapılan değişikliğin ardından son karar Noah Hawley oldu. Diğer yandan Star Trek: Picard dizisi de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top