Hesabım
    Santa Barbara'dan Brad Pitt'e "Modern Master" Ödülü

    Sinemaya birçok alanda hizmet veren Pitt'e önemli ödül..

    Son yıllarda oyunculuğunun yanı sıra, yapımcılık ve bağımsız filmlere çeşitli katkılarıyla da konuşulan Brad Pitt, bu emeklerinin karşılığı olarak önemli bir ödülü evine götürecek. Santa Barbara Uluslararası Film Festivali'nden yapılan açıklamada Maltin Modern Master Ödülü'nün her yıl "sinema endüstrisindeki çok yönlü başarılarıyla kültürümüzü zenginleştiren bir kişiye" verildiği açıklandı.

    Pitt, 22-25 Ocak 2020 tarihleri arasında 35. kez düzenlenecek olan festivalin bir parçası olarak, açılış gecesi Santa Barbara'nın tarihi Arlington Tiyatrosu'nda onurlandırılacak ve ödül takdim edilecek. 2013 yılında 12 Years a Slave filmiyle yapımcı Oscar'ı kazanan Pitt, 1995 yılında 12 Monkeys, 2008 yılından The Curious Case of Benjamin Button ve 2011 yılında Moneyball filmleriyle oyuncu olarak Oscar adayı olmuştu. Bu yıl Ad Astra ve Once Upon a Time...in Hollywood filmleriyle harika performanslar sergileyen Brad Pitt, Oscar tahminlerinde üst sıralarda yer alıyor.

    Festivalin en büyük ödülü olan Maltin Modern Master Ödülü'nü daha önce şu isimler kazanmıştı: Glenn Close, Gary Oldman, Denzel Washington, Johnny Depp, Michael Keaton, Bruce Dern, Ben Affleck, Christopher Nolan, Michael Douglas, Jodie Foster, Anthony Hopkins, Diane Keaton, Sean Penn, Jeff Bridges, Peter Jackson, George Clooney, Will Smith, Cate Blanchett, Clint EastwoodChristopher Plummer ve James Cameron.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top