Hesabım
    Pixar Animasyonu "Onward"un Karakterlerini Tanıyalım!

    Animasyon türündeki Onward'dan posterler paylaşıldı.

    Ülkemizde Nisan ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak olan Pixar Stüdyoları bünyesindeki animasyon filmi "Onward"dan karakter posterleri paylaşıldı. Bu posterlerden birinde Ali Wong, Lena Waithe ve Mel Rodriguez'in seslendirmesini yapmasıyla dikkatleri üzerine çeken üç polis de bulunuyor. Filmde komedi üçlüsü olacağı tahmin edilen karakterler şimdiden Pixar hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

    Türkçe adıyla Hadi Gidelim'in konusu ise şöyle: Film, babalarını çok küçük yaşta kaybeden iki genç elf kardeşin hikayesini konu ediniyor. Kardeşler, hatırlamakta zorlandıkları ve çok özledikleri babaları ile son bir gün geçirme fırsatlarının olduğunu öğrenirler. Dünyada var olan bir büyü, onların babaları ile kavuşmalarını sağlayacaktır. Kardeşler, bu fırsatı kaçırmamak için ne yapıp edip büyüye sahip olmanın yolunu bulmalıdır. Kendilerini zorlu bir mücadeleye sokan kardeşler, büyüye ulaşıp babalarını son bir kez görebilme imkanını bulabilecekler midir?

    Onward'un Seslendirme kadrosunda Galaksinin Koruyucuları serisinin Star Lord'u, sevilen oyuncu Chris Pratt, Pratt'le Avengers: Infinity War filminde buluşan, Marvel'ın sempatik Örümcek Adam'ı Tom HollandSeinfeld dizisinin Lorraine'i olarak akıllara kazınan, Veep dizisi ile gönüllere bir kez daha taht kuran, Emmy, Altın Küre ve SAG ödüllü Julia Louis-Dreyfus ve Oscar ödüllü başarılı oyuncu Octavia Spencer yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra eni açıklanan isimlerle birlikte Always Be My Maybe ile son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmiş olan, ayrıca Birds of Prey'de karşımıza çıkacak olan Ali Wong; Master of None, Bones, Queen & Slim gibi yapımların senaristi Lena Waithe; Little Miss Sunshine, The Last Man On Earth, Better Call Saul gibi yapımlarda izlediğimiz Mel Rodriguez Onward seslendirme kadrosunda yer alıyor.

    Onward'un yeni fragmanı bugün Pixar'ın Youtube kanalı üzerinden yayınlanacak. Film, 3 Nisan 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top