Hesabım
    "The Grudge" Uyarlamasından Yeni Klip!

    The Grudge, korku dolu dakikalar için yeniden karşımızda!

    Sony bünyesinde geliştirilen korku türündeki uyarlama film The Grudge'dan yeni bir klip paylaşıldı. Başrol oyuncularından biri olan John Cho'nun yer aldığı klipteki banyo sahnesinde, gerilim dolu anlara tanıklık ediyor ve filmden kısa bir kesit görmüş oluyoruz.

    Korku uyarlaması The Grudge'ın konusu ise şöyle: Bekar bir anne ve genç bir dedektif ile birlikte mahallesinde bulunan evde yaşanan bir cinayeti araştırmaya başlar. Banliyöde bulunan evin genç annesi, tüm ailesini evin içinde katletmiştir. Olayı incelemekle görevlendirilen bir dedektif ve kadın, araştırmalarını ilerlettikçe evin, içinde yaşayanları ölüme mahkum eden bir hayalet tarafından lanetlendiğini keşfeder. Mahallesindeki laneti öğrenen bekar anne, kendisini ve oğlunu lanetli evdeki şeytani ruhlardan kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

    2002'de Japonya yapımı Ju-On isimli orijinal filmini izlediğimiz, 2004'te ise Amerikan versiyonunun yapıldığı ve bir devam filmi de olan The Grudge filminin yönetmen koltuğunda, The Eyes of My Mother filmiyle olumlu eleştiriler alan Nicolas Pesce oturuyor. Senaryoyu kaleme alan isimse, Pesce ile birlikte çalışan, Pet SemataryMeat Train ve The Prodigy gibi yapımlara da imza atan Jeff Buhler. Oyuncu kadrosunda da önemli isimler var. SearchingSleepy HollowSelfie ve Star Trek serisinin yıldızlarından John Cho, The Hateful EightA Better Life filmlerinde izlediğimiz ve Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Demian Bichir ve BirdmanOblivion ve Mandy'de izlediğimiz Andrea Riseboroough filmin yıldızları. Usta yönetmen Sam Raimi, eski seride olduğu gibi yine filmin yapımcılığı üstleniyor.

    Ju-On ve Ringu hemen hemen Amerika'da aynı dönemlerde popüler olmuş ve uyarlamaları yapılmıştı. Bu nedenle bir neslin korku türünü tanımasına neden olan Garez'in, önemli bir yeri olduğu görülüyor. Diğer yandan 2004'te Amerika uyarlaması Garez'in 2006 yılında bir kez daha Sarah Michelle Gellar ile devamı çekilmiş, ancak başarılı olamamıştı.

    Yeni The Grudge uyarlamasının ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı bilinmiyor. Ancak yurt dışı vizyon tarihi 3 Ocak 2020 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top