Hesabım
    "A Quiet Place II"nun Görselinde, Emily Blunt Çocukları İçin Savaşıyor

    Sessiz Bir Yer 2'den yeni bir görsel paylaşıldı.

    Emily Blunt'ın başrolünde yer aldığı ve John Krasinski'nin imzasını attığı devam filmi "A Quiet Place 2"dan yeni bir görsel paylaşıldı. Yılın en çok beklenen korku filmlerinden biri olan Sessiz Bir Yer 2'nin Total Magazine'e özel olarak yayınlanan görselinde Evelyn Abbott'un çocukları Regan ve Marcus'ı ardına alarak mücadele verdiği görülüyor.

    İlk filmde başrol oyuncusu olarak yer alan John Krasinski'nin bu kez yalnızca yönetmen koltuğuna oturduğu A Quiet Place 2'dan yeni bir görsel yayınlandı. Jack Ryan, DetroitThe Office gibi yapımların yıldızı olan Krasinski'nin daha önce de The Hollars isimli filmde yönetmenlik denemesi bulunuyordu. A Quiet Place, 17 milyon dolarlık bütçesine rağmen, dünya çapında 334 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Bu nedenle oldukça başarılı bir korku filmi olarak yerini alan A Quiet Place'in devamının çekilmesi kaçınılmazdı. İlk filmin konusu ise şöyleydi: 2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmaları değildir. Aile gıcırtı çıkaracak her türlü adımdan, ses yapacak her türlü hareketten uzak durmaktadır. Ancak günün birinde bu sakin hayat, küçük çocukların oyun oynarken bir lambayı devirmeleri ile tepetaklak olur. Durgun sessizliğin içinde çıkan bu ses, ailenin peşindeki varlığın dikkatini hemen çekecek ve aile sessizliklerini bozmanın bedelini ağır ödeyecektir...

    A Quiet Place 2'nun konusu henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak bilinenlere göre ilk filmin ardından Abbott ailesi babasını ve küçük kardeşlerini kaybetmişti. Aileye bir de yeni üye katılmıştı. Krasinski, filmin bulunduğu evrendeki farklı insanları ve farklı bölgeleri keşfetmek istediğini dile getirmişti. Bunun için filme yeni oyuncular katmayı tercih etti. İlk filmde karşımıza çıkan Emily BluntNoah Jupe ve Millicent Simmons'ın yanı sıra Diamond Blood, Guardians of The Galaxy, In America gibi yapımlardan tanıdığımız Djimon Hounsou; Peaky Blinders, 28 Days Later, Inception, Red Eye, Sunshine yapımlarının yıldızı Cillian Murphy; Wayne Duvall gibi isimler A Quiet Place 2'da yer alıyor.

    John Krasinski, filmden karenin yayınlandığı Total Magazine'e şu sözleri  sarf etti: "İlk filmdeki gelişmelere karşı Emily ve benim karakterimin hayatta kalma çabası fikrini seviyorum. Tüm karakterlerimin istediği şey hayatta kalmak. Ve Emily'nin karakteri diyor ki 'Bu yeterli değil. İlerlemek zorundayız. Çocukların birer insan evladı olmasını sağlamalıyız.' Benim karakterimin gidişinden sonra Emily'nin bu durumla gerçekten savaşmasını görmeyi sevdim. Belki de hayatta kalmak ilerlemenin yoludur. Belki de ilerleme fikri çok tehlikelidir."

    A Quiet Place 2, 20 Mart 2020'de izleyicilerinin karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top