Hesabım
    Zeynep Çamcı İmzalı "Feride"den Fragman!

    Yılın renkli filmlerinden "Feride"nin fragmanı paylaşıldı.

    Zeynep Çamcı'nın senaryosunda imzasının bulunduğu, aynı zamanda başrolünü üstlendiği yerli komedi "Feride"den ilk fragman paylaşıldı. Renkli karakterleriyle göze çarpan Feride'nin fragmanında baş karakterimizin maceralarına tanıklık ediyoruz.

    Zengin kadrosuyla iddialı bir giriş yapan Feride'nin konusu ise şöyle: Terzi olan Feride, kahraman kostümleri diken bir atölyede çalışır. Emek hırsızı olan parnonua baş kaldırıp iddialaşan Feride, hızını alamayıp moda devlerine kafa tutan bir yolculuğa koyulur. Çekimleri, İstanbul'un en dokusu farklı semtlerinden biri olan Yedikule'de yapılan Feride'nin oyuncu kadrosunda Zeynep Çamcı'nın yanı sıra Organize İşler Sazan Sarmalı, Ekşi Elmalar, Kolonya Cumhuriyeti, Neşeli Hayat, Galip Derviş gibi yapımlarla adından söz ettiren Ersin Korkut; Düğün Dernek, Okul, Martıların Efendisi, Her Yerde Sen gibi yapımlarla tanıdığımız Barış Yıldız; Görevimiz Tatil ve Kızlarım İçin'de karşımıza çıkan Anıl Tetik; Kiralık Aşk, Eski Köye Yeni Adet gibi yapımlardan hatırladığımız Osman AkçaCeren TaşçıAli BarkınAycan KopturFırat Sobutay gibi isimler yer alıyor.

    Gücünü sevgiden alan kahramanlarıyla hikayesini izleyicilerine aktaracak olan Feride'nin yönetmenliğini Gerçek Kesit: ManyakMeryemLeyla İle MecnunBeni Böyle Sev gibi yapımların beğenilen oyuncusu Zeynep Çamcı ile birlikte Hayalet DayıHep YekHareket SekizAslı Gibidir filmleriyle tanınan başarılı yönetmen Ali Yorgancıoğlu üstleniyor.

    Komedi türündeki Feride'nin izleyicileriyle 24 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top