Hesabım
    Jack Black, Marvel ve DC'yi Birbirine Katmak İstiyor!

    Jack Black, Guardians of The Galaxy'de Penguin'i canlandırmak istiyor.

    Jumanji filmlerinin yıldız oyuncusu Jack Black, ilginç bir açıklamaya imza attı. Genellikle komedi filmlerinde rol alan Black, artık Marvel Sinematik Evreni'ne katılmaya hazır olduğunu dile getirdi. Ancak canlandırmak istediği karakterin Marvel ile alakasının olmaması başlıca bir sorun olarak göze çarptı!

    Jumanji: Next Level filminin geçtiğimiz Cuma günü vizyona girmesinin ardından GQ'ya konuşan Jack Black, artık Marvel Sinematik Evreni'ne katılmak istediğini açıkladı. Ancak Marvel bünyesindeki Guardians of The Galaxy serisinde Penguin karakterini canlandırmak istemesi akıllarda soru işaretlerine neden oldu. DC çizgi roman karakteri olan Penguin'e hayat vermek istemesi hakkında Black şu sözleri sarf etti: "Marvel Evreni'ne atlamaya hazırım dostum. Belki Penguin olabilir diye düşünüyorum. Onun DC'de olduğunu biliyorum, ama bir kez kuralları eğip büktük." Jumanji'de Black'in rol arkadaşı Karen Gillan ise şöyle devam etti: "Penguin'i gelecek Guardians of The Galaxy'ye koyalım."  Black ise karşılık verdi: "Ben yalnızca 'Penguin' olarak düşünmüştüm. Tıpkı Joker gibi. Penguin." Karen Gillan, Marvel filmlerinde Nebula karakterine hayat vermeye devam ediyor.

    Jack Black'in şakalarının ardından gerçeklere dönersek, Penguin karakterini DC'ye ait olan The Batman filminde Colin Farrell canlandıracak gibi görünüyor. Ancak Natasha Lyonne da kötü kahramanımızı canlandırmak istediğini belirtmişti. Diğer yandan Jack Black'in önümüzde belli olan başka projesi varmış gibi görünmüyor. Guardians of The Galaxy 3 filminin çalışmalarına ise James Gunn'ın The Suicide Squad'ı bitirmesinin ardından başlanacak.

    Dwayne Johnson, Karen Gillan, Awkwafina, Kevin Hart, Danny DevitoNick Jonas gibi isimlerin yer aldığı Jumanji: Yeni Seviye, vizyondaki yerini aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top