Hesabım
    Leonardo DiCaprio, Dublörlere Gerçekten İşkence mi Yaptı?

    Leonardo DiCaprio, Once Upon A Time In Hollywood'daki olaylar hakkında konuştu.

    Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan "Once Upon A Time In Hollywood"un etkisi devam ediyor. Quentin Tarantino'nun dokuzuncu filmi olan "Bir Zamanlar Hollywood'da"nın başrol oyuncularından Leonardo DiCaprio, bir Q&A sırasında Variety'nin sorularını cevapladı ve filmin setinde yaşananlar hakkında konuştu.

    Daha önce de Django Unchained filminde Quentin Tarantino ile birlikte çalışmış olan Oscarlı yıldız oyuncu Leonardo DiCaprio, Once Upon A Time In Hollywood ile ilgili konuştu. Filmde, Naziler üzerinde kullanmış olduğu bir alev makinesine sahip olan DiCaprio, silahı dublörlerin üzerinde kullanmak zorunda kaldığını söyledi ve şu sözleri sarf etti: "Onlara gerçek bir alev püskürtme makinesi tutmak ve işkence etmek zorunda kaldım. Onlar için kötü hissetmeye başladım. Ama bir süre sonra kendim için de üzülmeye başladım. Çünkü sıcaklık doğrudan yüzüme geliyordu. O gün kronik baş ağrıları başladı. Alev makinesinin geri teptiğini biliyordum. Ama şükürler olsun ki açık alandaydık." Brad Pitt ise yardım edemediğini ve yalnızca gülüp geçtiğini ifade etti.

    Ağustos ayı içerisinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmaya başlayan Once Upon A Time In Hollywood'un konusu ise şöyleydi: Bir Zamanlar... Hollywood'da, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Ancak ikilinin yaşlarının ilerlemesiyle birlikte Hollywood'taki şansları da azalmaktadır. Hollywood'un yeni gözdelerinden olan Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir... Filmde DiCaprio Rick Dalton'a Brad Pitt, Cliff Booth'a hayat veriyordu. Margot Robbie ise Manson tarikatının kurbanlarından biri olan Sharon Tate'i canlandırmıştı.

    Quentin Tarantino, yaptığı son açıklamayla birlikte Once Upon A Time In Hollywood'un son filmi olabileceğini ifade etti. Ancak bu konuda kesin bir açıklamada bulunmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top