Hesabım
    Ryan Reynolds, "6 Underground" Devam Filmi Olasılığı Hakkında Konuştu

    6 Underground'ın devamı gelecek mi?

    Netflix'te gösterime sunulan aksiyon türündeki "6 Underground" hakkında gelen soruları, başrol oyuncusu Ryan Reynolds cevapladı. Michael Bay'in imzasını taşıyan 6 Underground, suç temalı olmakla birlikte 6 ajanın dünyayı kurtarmak adına peşine düştüğü görevi konu ediniyor.

    Deadpool serisinin yıldız oyuncusu olan ve Pokemon Dedektif Pikachu, The Hitman's Bodyguard, LifeGreen Lantern gibi yapımlarda karşımıza çıkan başarılı isim Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı "6 Underground" geçtiğimiz hafta içerisinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya başladı. Mükemmel bir suç filmi gözüyle bakılmasa da, keyifli zaman geçirmek için yeterli bir aksiyon filmi olduğu konusunda yorumlar alan 6 Underground, ArmageddonTransformersThe Rock gibi filmlerin aksiyon ustası yönetmeni Michael Bay'in imzasını taşıyor. Filmi beğenen izleyiciler, 6 Underground'ın devamının gelip gelmeyeceği konusunda sorular yöneltirken CinePop bu soruları Ryan Reynolds'a sordu ve şu cevapları aldı: "Evet, devam filmi yapabiliriz. Çünkü birbirimizi seviyoruz. Oyuncu kadrosu gerçekten birbirini seviyor. Yani eğer devam filmi olursa heyecanlanırız."

    6 Underground'ın konusu ise şöyle: Ölü olmanın en iyi tarafı nedir? Patronundan, eski sevgilinden, suç geçmişinden kaçmak değil. Ölü olmanın en iyi tarafı, özgürlüktür. Adaletsizlikle ve dünyaya gizlenmiş kötülükle kimseye ihtiyaç duymadan, seni yavaşlatacak hiçbir şey olmadan ya da kimsenin seni engellemeyeceği mücadele özgürlüğü. Dünyanın dört bir yanında alanlarının en iyisi olan 6 ajan seçilmiştir. Ancak seçilmelerinin nedeni yalnızca yetenekleri değildir, geçmişlerini silme istekleridir. Kod adı One olan biri tarafından ajanlar bir araya getirilir ve bir göreve sürüklenirler.

    Oyuncuların teklif gelmesi durumunda onaylayacağı bir devam filmi olasılığı bulunan 6 Underground, Netflix üzerinden izleyicilerini bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top