Hesabım
    "Stealth" Çizgi Romanı Lee Daniels Yönetmenliğinde Film Oluyor

    Robert Kirkman ve Mark Silvestri'nin çizgi romanı Stealth beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Universal Pictures ve Skybound Entertainment, bir çizgi roman uyarlaması için işbirliğine başlıyor. Proje için The Walking Dead'in başarılı isimleri Robert Kirkman ve Marc Silvestri tarafından yaratılan "Stealth" isimli çizgi roman serisi seçildi. Filmin yönetmen koltuğuna ise Oscar adaylığı bulunan Lee Daniels oturacak.

    Lee Daniels, geçtiğimiz yıl içerisinde bir açıklama yapmış ve LGBTQ+ temalı süper kahraman filmi çekmek istediğini sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Ancak hangi kahraman üzerinde çalıştığını açıklamamıştı. Şimdi ise Stealth çizgi roman uyarlaması için Lee Daniels ile anlaşma yapılması üzerine, yönetmenin hayallerinin gerçek olabileceği konuşuluyor. Stealth, sıradışı bir şekilde suçla savaşan bir süper kahramanı konu ediniyor. Ancak çizgi romanın ilk sayısı henüz yayınlanmadı. Skybound ve Image bünyesi altında yerini alacak olan çizgi romanın ilk sayısı, 11 Mart 2020 tarihinde piyasaya sunulacak. Çizgi romanın hikayesi Mike Costa'nın kaleminden çıktı. Costa'yı Venom, G.I. Joe, World of Warcraft, Transformers gibi çizgi roman serilerinden tanıyoruz.

    Stealth'in açıklanan konusu ise şöyle: Stealth Detroit'te suça karşı bir savaş sürdürüyordur. Ama aradığı adalet anlayışının çok uzağında kalmıştır. Ancak muhabir Tony Barber, Stealth'in bu pervasız davranışlarının arkasında Alzhaimer ile savaşan babasının olduğunu biliyordur. Hastalıkla savaş veren adam, artık şehrin bir kahramana ihtiyacı olmadığını kabul etmek istemez. Düşmanları ise onu emekli etmeye kararlıdır.

    Filmin yönetmen koltuğuna oturması planlanan Lee Daniels, 2009 yapımı Precious filmiyle iki kategoride Oscar'a ve Cannes'a aday gösterilmişti. Ayrıca The Paperboy filmiyle de Cannes'da Palme d'Or adayı olmuştu. Daniels, Empire ve Star dizilerinin senaryolarını kaleme almasıyla da tanınıyor.

    Stealth'in ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top