Hesabım
    Guy Ritchie'nin The Gentlemen Filminden Altyazılı Fragman!

    Guy Ritchie suç dünyasına geri dönüyor..

    Snatch, Lock Stock And Two Smokin BarrelsSherlock Holmes ve RocknRolla gibi filmlerin usta yönetmeni Guy Ritchie, birkaç filmlik aradan sonra suç dünyasına geri dönüyor. Ritchie, aynı zamanda filmin senaristlerinden ve yapımcılarından biri. Diğer senaristler ise Marn Davies ve Ivan Atkinson.

    Uyuşturucu imparatoğluğu kuran ve emekli olmak isteyen bir adamın etrafında dönen oyunlar ve yerini almak isteyen ilginç karakterleri hikayenin odağına alan The Gentlemen, Ritchie filmlerinden alıştığımız bir tempo, komedi sosu ve ilginç diyaloglar içeriyor. Başrolünde Matthew McConaughey'in oynadığı filmin oyuncu kadrosunda bulunan diğer oyuncular, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell, Hugh Grant, Henry GoldingJason Wong ve Eliot Sumner. 

    King Arthur: Legend of the Sword ve Aladdin filmleriyle, kendi sinemasından izler sergilese bile başka türlere el atan Ritchie, çok özlemiş olacak ki bol yıldızlı suç filmlerine geri dönüyor. Aladdin'le gişede çok başarılı olan ama eleştirmenlerden geçer not alamayan Ritchie, The Gentlemen filminden sonra Cash Truck adlı bir soygun filmi çekecek ve başrolünü eski gözdesi Jason Statham'a verecek.

    The Gentlemen, 24 Ocak 2020 tarihinde ABD'de gösterime girecek. Ülkemizde ne zaman gösterileceği henüz açıklanmadı ama yeni yılın ilk yarısında görebilmeyi umuyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top