Hesabım
    Keira Knightley ve Gugu Mbatha-Raw'lı "Misbehaviour"dan Fragman!

    Misbehavior'dan resmi bir fragman geldi.

    Uzun süredir vizyona girmesi beklenen Keira Knightley ve Gugu Mbatha-Raw başrollü "Misbehaviour"dan resmi bir fragman paylaşıldı. Philippa Lowthorpe'nin yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin fragmanında tarihin ilk siyahi Miss World'ünün seçilmesi için yapılan eylemlere ve kadın mücadelesine tanıklık ediyoruz.

    Gerçek olaylardan alıntılanan Misbehaviour'ın konusu ise şöyle: Londra'da düzenlenen Miss World, dünya üzerinde en çok izlenen güzellik yarışmasıdır. 100 milyon kişiye ulaşan 1970 Miss World yarışmasında yaşananlar, diğer yıllara göre bir hayli farklıdır. Efsanevi komedyen Bob Hope'un sunuculuğunu yaptığı yarışmada, hiç kimsenin aklından dahi geçmeyecek şeyler yaşanır. Yıllardır yapılmakta olan yarışmanın bu bölümü, adeta hafızalara kazınır. Yarışma heyecanlı bir şekilde devam etmekteyken, Kadın Özgürlüğü Hareketi'nin üyeleri tarafından aniden kesilir. Üyeler tarafından gerçekleştirilen bu eylemin amacı, güzellik yarışmaları ile kadınların aşağılandığını kamuoyuna duyurmaktır. Gecede yaşanan sansasyonel olay bununla da sınırlı değildir. Yarışma sonunda tarihte bir ilk gerçekleşerek, siyahi bir kadın olan Miss Grenada Miss World seçilir.

    Başrolünde Belle, The Morning Show, Miss Sloane, Touch gibi yapımlardan tanıdığımız Gugu Mbatha-Raw'ın yer aldığı filmin hikayesi, 1970 yılında düzenlenen Miss World'de yaşananlara dayanıyor. Misbehaviour filminde Gugu Mbatha-Raw'a AtonementKarayip KorsanlarıAşk ve GururEnigmaAnna KareninaBegin AgainColette gibi dönem filmlerinin yıldız oyuncusu Keira Knightley; High Rise, Banka İşiCenazede Ölüm gibi yapımlardan tanıdığımız Keeley Hawes; Love RosieKuralsızAşk ve Gurur ve Zombiler gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Suki Waterhouse; Rhys Ifans, Greg Kinnear, Jessie Buckley gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise The Crown, Call The Midwife, Three Girls gibi yapımların bölümlerini yöneten Philippa Lowthorpe üstleniyor.

    Misbehaviour, yurt dışında 13 Mart 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Ancak ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top