Hesabım
    Gençlik Filmi "Never Rarely Sometimes Always"den Fragman!

    Merakla beklenen gençlik filminden fragman geldi.

    Gençlik dramı "Never, Rarely, Sometimes, Always"den ilk fragman paylaşıldı. Focus Features bünyesinde geliştirilen filmin fragmanında, iki genç kızın Pennsylvania'dan New York'a yaptığı zorlu yolculuğa ve yaşam mücadelelerine tanıklık ediyoruz.

    It Felt Like Love ve Beach Rats filmlerinden ve 13 Reasons Why ile High Maintenance dizilerinden tanıdığımız Eliza Hittman'in yönetmen ve senarist koltuğuna oturduğu "Never, Rarely, Sometimes, Always"in konusu ise şöyle: İki genç kız Pennsylvania'nın kırsal kesiminde yaşıyordur. Kızlardan biri, istenmeyen bir hamileliğe maruz kalır. Bu durum karşısında bulabildiği tek destek ise kuzenidir. Autumn ve kuzeni Skylar, bu sorunu çözmek için New York yolculuğuna çıkar ve arkadaşlık, cesaret ve sevgiyi keşfettikleri bir maceraya atılırlar.

    Never, Rarely, Sometimes, Always'de Autumn karakterine hayat veren isim ilk uzun metraj filminde rol almış olan Sidney Flanigan olurken Skylar'ı canlandıran isim Steven Spielberg'ün West Side Story'sinde izleme şansı yakalayacağımız Talia Ryder oluyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Theodore Pellerin, Ryan Eggord, Drew Seltzer gibi isimler bulunuyor.

    Never, Rarely, Sometimes, Always'in yurt dışındaki izleyicileriyle 13 Mart 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top