Hesabım
    Will Farrell ve Julie Louis-Dreyfus Başrollü "Downhill"den Fragman!

    Dram filmi Downhill'den fragman paylaşıldı.

    Fox Searchlight bünyesinde geliştirilen komedi ögeleri taşıyan dram türündeki "Downhill"den fragman paylaşıldı. Usta oyuncular Will Farrell ve Julia Louis-Dreyfus'ı başrolünde yerleştiren filmin fragmanında çocukları olan evli bir çiftin, gerçekleşen olaylar sonrasında evlilikleri için mücadeleye girme süreçlerini görüyoruz.

    Ruben Östlund imzalı İsveç yapımı komedi filmi Force Majeure'ın Amerika uyarlaması olan Downhill'in konusu ise şöyle: Evli bir çift, çocukları ile birlikte Alp Dağları'na kayak tatiline gider. Ancak burada yaşamlarını yeniden gözden geçirmelerine neden olan olaylarla karşı karşıya kalırlar. Tatil sırasında üzerlerine düşen bir çığın ardından birbirlerine olan tepkilerini ölçen ailede, Pete'in diğer aile üyelerinin ölüp ölmemesiyle ilgilenmediği fark edilir. Bunun üzerine ailesi, Pete'den uzaklaşacaktır. Orijinal filmde adam, kendisini çığdan kurtarmak için ailesini terk ediyordu ve bunun yol açtıklarıyla uğraşmak zorunda kalıyordu. Ancak Amerika versiyonunda bu durumun daha hafifletildiği ve Pete'in çığ düşmesi sonrası telefonuyla ilgilenmeye başladığı görülüyor.

    Downhill'in yönetmen koltuğuna The Way Way Back ve The Descendants yapımlarından tanıdığımız Nat Faxon ile Jim Rash oturuyor. Senaryoda ise Faxon ve Rash'in yanı sıra Four Lions, In The Loop, Babylon gibi yapımların senaryolarını kaleme alan Jesse Armstrong'un imzası bulunuyor. Downhill'in oyuncu kadrosunda ise son olarak Zeroville, Between The Ferns, Holmes & Watson gibi yapımlarda izlediğimiz usta oyuncu Will Farrell ve Seinfeld, Veep, Enough Said gibi yapımların yıldızı Julia Louis-Dreyfus'ın yanı sıra Chilling Adventures of Sabrina'nın başrollerinden Miranda Otto, The Other Guys ve The Loop'tan hatırladığımız Zach Woods, Game of Thrones'un yıldızı Kristofer Hivju gibi isimler yer alıyor.

    Downhill, yurt dışındaki izleyicileriyle 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sinemalarda buluşacak. Ancak ülkemiz için bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top