Hesabım
    Al Pacino, "The Irishman" Sonrası Yaşananlardan Çok Mutlu!

    Al Pacino, The Irishman'e gelen yorumlarla ilgili konuştu.

    Martin Scorsese'nin imzasını taşıyan The Irishman, birkaç hafta önce izleyicileriyle buluşmaya başladı. Bunun ardından filmle ilgili Akademi Ödülleri iddiaları gelmeye başladı. Başrol oyuncularından usta isim Al Pacino ise filme yapılan yorumlarla ilgili konuştu ve mutluluğunu ifade etti.

    Jimmy Hoffa'nın ortadan kaybolma hikayesini anlatan I Heard You Painted Houses kitabından uyarlanarak ekrana aktarılan The Irishman ile ilgili usta oyuncu Al Pacino açıklama yaptı. Eleştirmenler tarafından tam puan alan ve izleyicilerin her ne kadar uzunluğundan yakınsalar da sonuna kadar heyecanla izledikleri filmle ilgili Al Pacino şu sözleri sarf etti: "Bu olağandışı. Neredeyse bir rüya. Sanırım şimdi biraz daha iyi bir şekilde durumla ilgilenebilirim. Kendimi harika hissettiriyor. The Irishman ile ilgili şimdilerde ilginç şeyler yaşanıyor. Bazı şeyleri hissediyorum ve diyorum ki, ben daha önce böyle bir olaydan geçmiştim. Ama bu ödül sezonunun dikkat çeken isimlerinden olduğum eski bir dönemdi. Ne olduğunu hatırlamıyorum. Daha sonra farkediyorum ki hatırlamıyorum, çünkü bu 70'li yıllardaydı." Ayrıca Al Pacino The Godfather'ı dünya çapında bir olay haline getirmesiyle ilgili şu itirafta bulundu: "Alışılması zor bir durum. Yönetmen Lee Strasberg'in bana 'Basitçe ayarlamaları yapmak zorundasın.' dediğini hatırlıyorum. Bence de basitçe yaptım. Ama hiç de basitçe değildi. Bugüne kadar çok şey atlattım. Son 25 yılım haftada 5 gün terapi alarak geçti."

    Jimmy Hoffa'nın mafya tarafından yok edilme hikayesini anlatan filmin konusu ise şöyle: II. Dünya Savaşı'nın kıdemli askeri Frank Sheeran'a odaklanan ve 1975 yılında geçen hikayede organize suç çetesinin yaptıkları konu ediniliyor. Frank Sheeran, 20. yüzyılda birçok adı çıkmış ünlü isim için dolandırıcılık ve tetikçilik yapmıştır.  Organize suç çetesi ise 25'in üzerinde kişinin ölümünden sorumlu olan Sheeran'ın peşine düşer. Film, Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşunu gözler önüne serecek. Film, hiçbir zaman cesedi bulunamayan Hoffa'nın hatırlanmasına neden olacak.

    The Irishman'in Oscar Ödülleri'ne damgasını vurması bekleniyor ve film, Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top