Hesabım
    2020'nin En Çok Beklenen Gerilim Filmleri

    Gerilim türünü sevenlerin merakla beklediği filmler burada!

    2019 yılını geride bırakmamıza yalnızca birkaç gün kaldı. Sinema konusunda tatmin olma hissini yaşadığımız bir yılın ardından 2020 yılının da en az geçirdiğimiz yıl kadar dolu dolu geçeceğini söyleyebiliriz. Gerilim türünü sevenler için bir çeşit cennete dönüşecek olan 2020'de Tenet'ten No Time To Die'a, bu türe ait hangi filmleri göreceğimize hep birlikte göz atalım!

    The Invisible Man

    Universal'ın korku filmlerini yeniden uyarlama projelerinden biri olan The Invisible Man, 28 Şubat 2020'de vizyonda olacak.

    A Quiet Place 2

    John Krasinski yönetmenliğindeki Oscar adayı Sessiz Bir Yer'in devamı A Quiet Place 2, 20 Mart 2020'de vizyonda olacak.

    No Time To Die

    Daniel Craig'in son kez James Bond olacağı No Time To Die, 3 Nisan 2020'de vizyonda olacak.

    The Woman In The Window

    Agorafobisi olan Anna Fox'un yaşadıklarını anlatan uyarlama film "The Woman In The Window", 15 Mayıs 2020'de yurt dışında vizyonda olacak.

    Tenet

    Christopher Nolan'ın heyecanla beklenen son filmi Tenet, 17 Temmuz 2020'de vizyonda olacak.

    Escape Room 2

    Geçtiğimiz yıl Warner Bros'un en beğenilen korkularından biri olan Escape Room'un devamı Escape Room 2, 28 Ağustos 2020'de vizyonda olacak.

    Death on The Nile

    Kenneth Branagh'ın iddialı kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken filmi Death on The Nile, 9 Ekim 2020'de vizyona girecek.

    Dreamland

    Uyuşturucu satıcıları, kullanıcıları, onların aileleri ve narkotik arasında geçen Dreamland'in 2020 yılı içerisinde ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor.

    Born The Be Murdered

    Nolan'ın yeni yıldızı John David Washington ve Alicia Vikander'ın başrolünde yer aldığı Born To Be Murdered, 2020 yılı içerisinde vizyona girecek.

    Enola Holmes

    Millie Bobby Brown'ın Sherlock Holmes'ün kardeşi Enola Holmes'ü canlandırdığı film, 2020 yılı içerisinde vizyona girecek.

    The Devil All the Time

    Tom Holland, Robert PattinsonBill Skarsgard gibi yıldız isimlerin yer aldığı II. Dünya Savaşı filmi The Devil All the Time, 2020'de vizyona girecek.

    Greenland

    Korkunç bir felaketten kaçan insanları izleyeceğimiz ve başrolüne Gerard Butler ile Morena Baccarin'i yerleştiren Greenland, 2020 filmlerinden biri.

    The Last Thing He Wanted

    Joan Didion'ın The Last Thing He Wanted romanından uyarlanan ve başrolüne Anne HathawayBen Affleck gibi isimleri yerleştiren filmin vizyon tarihi 2020'de olacak.

    Finest Kind

    ZendayaJake Gyllenhaal ve Ansel Elgort başrollü Finest Kind, iki kardeşin mafya dünyasına katılmalarına neden olan bir anlaşma yapmalarını konu ediniyor.

    Lost Girls

    Robert Kolker'ın romanından uyarlanan Lost Girls, kaybolan kızını arayan bir annenin ortaya çıkardığı gerçekleri konu ediniyor.

    Lost Girls

    Robert Kolker'ın romanından uyarlanan Lost Girls, kaybolan kızını arayan bir annenin ortaya çıkardığı gerçekleri konu ediniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top