Hesabım
    J.J. Abrams, "Star Wars: the Rise of Skywalker" Tepkilerine Yanıt Verdi

    J.J. Abrams'dan Star Wars: The Rise of Skywalker açıklaması.

    Star Wars: The Rise of Skywalker, geçtiğimiz hafta izleyicileriyle buluşmaya başladı. İlk izleyicilerinin karşısına çıkmasının ardından ise filme tepkiler yağmaya başladı. Söylenenlere göre Rian Johnson'dan daha iyi bir iş çıkarmak isteyen J.J. Abrams, çok daha eleştirilebilecek bir filme imza attı. Abrams, bununla ilgili gelen tepkileri yanıtladı.

    Star Wars: The Rise of Skywalker, yılın büyük bir heyecanla beklenen filmleri arasında yer alıyordu. Ancak bazı izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Film, gişeden beklenen 450 milyon doların yalnızca 373 milyon dolarına ulaşabilmişken J.J. Abrams, The Rise of Skywalker ile ilgili gelen yorumlara cevap verdi. Bilinenlere göre Star Wars: The Last Jedi'ın yönetmen koltuğuna oturan Rian Johnson ile J.J. Abrams arasında bir çeşit anlaşmazlık vardı. Abrams, eğer The Last Jedi'ı kendisi yönetiyor olsaydı çok daha iyi bir iş yapabileceğini söyledi. Hayranlar da The Last Jedi'ın gidişatını beğenmemişti. Ancak Star Wars: The Rise of Skywalker'ın yönetmenliğini J.J. Abrams'ın üstlenmiş olmasına rağmen, yine iyi bir sonuç elde edilmediği görüldü ve tepkiler yağmaya başladı. J.J. Abrams, bir söyleşi sırasında hayranların mutsuz olmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Haklı olduklarını söylerdim. Ama filmi hepsinden daha çok beğenenler de haklı. Başka bir ülkede 7 saat kadar önce bana 'Herkesi nasıl memnun edebilirsin?' sorusu yöneltildi. Herkesin yapmaya çalıştığı şeyin bu olduğunu söylemeye çalışmıyorum. Ama herkesi memnun etme olayı nasıl gerçekleşebilir? Özellikle de Star Wars'ta."

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ı henüz izlemeyenler için konusu şöyle: Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top