Hesabım
    Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali'nin Ödül Töreni Gerçekleşti

    22. Randevu İstanbul Film Festivali için ödül töreni düzenlendi.

    Bu yıl 22. kez gerçekleştirilen Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali için bir ödül töreni gerçekleştirildi. 20 Aralık tarihinde başlayan festivalin ödül töreni, 22 Aralık Pazar akşamı düzenlendi. Ruby'de düzenlenen törende Kültür ve Sanata Katkı Ödülü, Sinemaya Katkı Ödülü ve Uluslararası Randevu Ödülü sahiplerine takdim edildi.

    Sinema ve televizyon oyuncusu Beste Bereket'in sunuculuğunu yaptığı 22. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali ödül töreni, 22 Aralık akşamı gerçekleştirildi. TÜRSAK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elif Dağdeviren öncelikle bir konuşma yaptı ve şu sözleri sarf etti: "Hepimizin bir meselesi var ve bu mesele de yaptığımız işin çok daha iyi yerlerde olmasını sağlamak. Urart ile bu sene verdiğimiz ödüllere bir anlam katmak istedik ve bundan sonraki tüm etkinliklerimizin ana teması ışık oldu. Randevu İstanbul'un ilk başladığı yıllarda misyonumuz filmleri sinemaseverlerle buluşturmaktı, şimdi o misyonumuza konuk ülkemizden önemli sinemacıları da davet ederek sektör buluşmaları yapmayı ekledik. Her yıl farklı bir ülkenin önde gelen sinemacılarını çağırarak büyük bir network oluşturmak ve İstanbul’u gerçek bir buluşma noktası haline getirmek istiyoruz."

    22. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali ödülleri kimlere takdim edildi?

    • Kültür ve Sanata Katkı Ödülü - Arter
    • Sinemaya Katkı Ödülü - Hasan Saltık
    • Uluslararası Randevu Ödülü - Halit Ergenç

    22. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali 20 ile 26 Aralık tarihleri arasında İstanbul'daki izleyicileriyle Nişantaşı City's'de buluşuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top