Hesabım
    Vin Diesel Başrollü "Bloodshot"ın Vizyon Tarihi Değişti!

    Bloodshot'ın vizyon tarihi değiştirildi.

    Hollywood aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncularından biri olan Vin Diesel'ın bu kez süper güçlerle karşımıza çıkacağı "Bloodshot" ile ilgili değişikliğe gidildiği açıklandı. Sony Pictures'ın aldığı karara göre filmin vizyon tarihi tam 1 ay ertelendi. Böylece daha az rekabete girilmesinin hedeflendiği söylenenler arasında bulunuyor.

    Fast and Furious serisi, Guardians of The Galaxy serisi, xXxRiddick serisi gibi yapımların yıldızı olan Vin Diesel'ın başrolünde yer aldığı Bloodshot filminin 21 Şubat 2020 tarihinde vizyondaki yerini alması planlanıyordu. Ancak Sony Pictures'ın aldığı yeni karara göre filmin yeni vizyon tarihi 13 Mart 2020 oldu. Böylece film, yurt dışında romantik türdeki I Still Believe ve aile komedisi My Spy gibi yapımlarla yarışmış olacak. Bu durumda gişeden başarıyla çıkmaması mümkün olmayacak. Bu haberin yanı sıra, Valiant Comics'e ait olan Bloodshot karakterinin bilgisayar oyununun tasarlanacağı da açıklandı. Bunun için Valiant ile Blowfish Stüdyoları iş birliğine gidecek. Bu konu hakkında ise Valiant'ın bağlı olduğu ana şirket DMG Entertainment'ın CEO'su Dan Mintz şu sözleri sarf etti: "Valiant'ın karakterlerini video oyun endüstrisine kazandıracak olmaktan ve hayranlara favori süper kahramanlarıyla oynama fırsatı verecek olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu karakterleri ve hikayelerini oyuna uyarlama fikri, Valiant karakterlerini tüm dünyaya büyük ekranda Bloodshot sayesinde tanıttığımız şu dönemden daha heyecan verici bir zamanda gelemezdi." 

    Bloodshot'ın konusu ise şöyle: Bloodshot filminde Denizci olan Ray Garrison isimli bir adam ve karısı öldürülür. Bunun ardından bir grup varlıklarını gizleyen bilim adamı Ray Garrison'ı nanoteknoloji yardımıyla hayata geri döndürür. Ray bundan sonra kendi gibi olan süper askerlerle çalışacaktır. Bu sırada ise geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyordur. Ama hafızası geri gelmeye ve karısı ile kendisini kimin öldürdüğünü hatırlamaya başladığında her şeyi yok etmek için mücadele vermeye başlayacaktır. Garrison, yavaş yavaş bu cinayetin ardındaki komployu ortaya çıkaracaktır.

    Filmin oyuncu kadrosunda Vin Diesel'ın yanı sıra Baby Driver, Hobbs & Shaw, Alita: Battle Angel gibi yapımlardan tanıdığımız Eiza Gonzalez; Memento, L.A. Confidential, Rover gibi yapımların başarılı oyuncusu Guy Pearce; Dead Man's Shoes, Fantastic Four, RocknRolla gibi yapımlardan tanıdığımız Toby KebbellJóhannes Haukur Jóhannesson, Outlander, Island At War, Young Alexander The Great gibi yapımlarda karşımıza çıkan Sam Heughan, Alita: Battle Angel, Welcome To Marwen, Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi yapımlardan tanıdığımız Eiza Gonzalez gibi isimler bulunuyor.

    Bloodshot'ın ülkemizdeki yeni vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Ancak yurt dışında 13 Mart 2020'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top