Hesabım
    "Knives Out"tan Altyazılı Fragman Geldi!

    Daniel Craig başrollü Knives Out, yakında vizyondaki yerini alacak.

    Son anda ülkemizde vizyona gireceği gündeme düşen Knives Out'tan altyazılı fragman paylaşıldı. Son kez Bond olması beklenen Daniel Craig başta olmak üzere Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee CurtisToni Colette gibi birçok yıldız ismi kadrosunda bulunduran filmin fragmanında Benoit Blanc, büyük aile sırrını çözmeye çalışıyor.

    Dünya prömiyerini Eylül ayı içerisinde Toronto Film Festivali'nde yapan ve tüm beğenileri üzerine toplayan Rian Johnson yönetmenliğindeki Knives Out, ülkemizdeki izleyicileriyle "Bıçaklar Çekildi" adı altında buluşmak için hazırlanıyor. Yurt dışında Kasım ayında vizyona girmiş olan film, ülkemizde Ocak ayı içerisinde gösterime sunulacak. Merakla beklenen dedektiflik filmi Knives Out'un konusu ise şöyle: Suç romanı yazarı Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramaz konumdadır. Blanc tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmayı hedefler.  Rian Johnson'ın yaptığı açıklamaya göre, Daniel Craig'in dedeftif karakteri olan Benoit Blanc'ı Agatha Christie'nin ikonik karakterlerinden biri olan Hercule Poirot'ya gönderme yapmak amacıyla yaratıldı.,

    Knives Out'un oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni'nin emekli oyuncusu ve Kaptan Amerika'sı Chris Evans; İngiliz ajanı James Bond karakteri ile son kez karşımıza çıkacak olan Daniel Craig; “Cadılar Bayramı” ve diğer Halloween filmlerinde karşımıza çıkan Jamie Lee Curtis, “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” ile yıldızı parlayan Kübalı aktris Ana de Armas; iki Oscar adaylığı bulunan Michael Shannon; “Ölüm Defteri” ve “Kapan” gibi filmlerin yanı sıra Atlanta dizisinden de tanıdığımız Lakeith Stanfield, Altın Küre ödüllü Don Johnson; son olarak “Ayin” filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Toni Collette, Oscar ve Altın Küre sahibi usta oyuncu Christopher Plummer; Netflix’in “13 Reasons Why” dizisiyle yıldızı parlayan genç aktris Katherine Langford; Emmy adaylığı bulunan Riki Lindhome, “Vice Principals”tan hatırladığımız Edi Patterson; “Star Wars” filmlerinde sesledirdiği Yoda karakteriyle tanınan usta aktör ve yönetmen Frank Oz ve “Atypical” dizisinden Raúl Castillo yer alıyor.

    Star Wars: The Last Jedi'ın sonradan değeri anlaşılan yönetmeni Rian Johnson, daha önce yaptığı açıklamalara göre Daniel Craig'in canlandırdığı Benoit Blanc karakterini alıp başka dedektiflik filmleri çekebilir. Knives Out, ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top