Hesabım
    "Wonder Woman 1984"dan Özel Bir Kare Paylaşıldı!

    Gal Gadot başrollü Wonder Woman 1984'dan yeni bir görsel geldi.

    Önümüzdeki yaz aylarında izleyicileriyle buluşmaya başlayacak olan Gal Gadot başrollü DC Sinematik Evreni filmi "Wonder Woman 1984"dan yeni bir görsel paylaşıldı. Empire Magazine'e özel olarak sunulan görselde, Diana'yı dönemin popüler simgelerinden biri olan bir alışveriş merkezinde görüyoruz.

    İlk filmde olduğu gibi Patty Jenkins'in yönetmen koltuğuna oturduğu DC bünyesindeki Wonder Woman 1984'dan yeni bir görsel geldi. Empire Magazine'in James Bond kapaklı sayısına özel olarak yayınlanan görsel, 1984 yılından özellikler taşıyor. Neon tabelaların, synthpop'un, alışveriş merkezlerinin popüler olduğu bir döneme götürecek olan filmde yepyeni kötü kahramanlarımızla da tanışacağız. Filmin iki kötü karakteri olduğu biliniyor. Bunlardan biri Kristen Wiig'in canlandırdığı The Cheetah olurken, diğeri The Mandalorian'ın yıldız oyuncusu Pedro Pascal'ın canlandırdığı Maxwell Lord olacak. Wonder Woman çizgi romanlarının 1943'te yayınlanan 6. sayısından beri farklı kimlikler ve farklı güçlerle tekrar tekrar ortaya çıkan Cheetah, çizgi roman boyunca kimi zaman süper güçlere sahip, kimi zaman sadece zeki bir düşman olarak Wonder Woman'la çarpışan, çita kostümlü bir karakter olarak işlenmişti. Maxwell Lord karakteri ise, DC çizgi romanlarında insanların zihinlerini kontrol edebilen bir metahuman olarak biliniyor.

    Wonder Woman 1984 filminde Diana'nın yanı sıra Chris Pine'ın canlandırdığı Steve Trevor karakterinin dönüş yaptığını göreceğiz. Ancak ilk filmin sonunda karakterin öldüğü sanılmıştı. Bu nedenle Steve'in filme dönüşü hayranlar için sürpriz oldu.Wonder Woman 1984, DC filmleri için devamlılık niteliği taşımayacak. Evden bağımsız olmasa da, devamlılık özelliği taşımayan ve izleyicileriyini Wonder Woman'ın geçmişine götürecek olan filmin fragmanı geçtiğimiz haftalarda paylaşılmıştı.

    Henüz konusu tam olarak açıklanmamış olan Wonder Woman 1984'un ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Haziran 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top