Hesabım
    Kevin Spacey'den Yılbaşı Videosu!

    Kevin Spacey, yeni bir yılbaşı videosu yayınladı..

    Son birkaç yılda taciz skandalları ve mahkemelerle konuşulan, sektör tarafından da aforoz edilen Kevin Spacey, geçen yıl olduğu gibi, yine bir noel videosu yayınladı ve House of Cards adlı dizide canlandırdığı Frank Underwood karakteri olarak karşımıza çıktı. Videoyu kendi Youtube kanalından yayınlayan Spacey'nin geçen seneki yayını 11 milyon kişi tarafından izlenmişti.

    “KTWK” başlıklı son videoda Spacey'i bir şöminenin yanında tatil modunda oturan Frank Underwood olarak görüyoruz. Kameraya yavaşça dönerken, "Sana mutlu noeller dileme fırsatını kaçıracağımı gerçekten düşünmedin değil mi?” diyor. Daha sonra konuşmaya devam eden Spacey, "Oldukça iyi bir yıl oldu ve sağlığımı geri kazandığım için minnettarım. Ve bunun ışığında, hayatımda bazı değişiklikler yaptım ve sizi bana katılmaya davet etmek istiyorum. 2020'ye doğru giderken, bu dünyada daha iyi olmak için oyumu vermek istiyorum. Ah evet, ne düşündüğünü biliyorum; Ciddi olabilir mi? Çok ciddiyim. Bu o kadar zor değil, güven bana. Birisi hoşunuza gitmeyen bir şey yaptığında, saldırıya devam edebilirsiniz. Ancak hislerinizi bastırabilir ve beklenmedik olanı yapabilirsiniz." diyor ve biraz durakladıktan sonra "Onları nezaketle öldürebilirsin.” sözlerini ekliyor. Ardından, rahatsız edici bir müzik çalıyor ve video sonlanıyor. 

    Spacey, geçen seneki videosunda kanıt olmadan kimsenin suçlanamayacağı anlamına çıkan bazı sözler sarf etmiş ve bir nevi kendini savunmuştu. Sektör ise Spacey'i anlaşmada olduğu dizi ve filmlerin tamamından çıkardı. Önümüzdeki günler Spacey'den başka açıklamalar gelecek mi? Hep beraber göreceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top