Hesabım
    "Birds of Prey": Margot Robbie, Harley Quinn ile Joker Ayrılığını Konuştu

    Margot Robbie, Harley Quinn ile ilgili konuştu.

    Birds of Prey'in vizyona girmesi için geri sayım başladı. Bu sırada Empire Magazine'in yeni sayısına konuk olan Margot Robbie, canlandırdığı karakter olan Harley Quinn ve eski sevgilisi Joker hakkında konuştu. Suicide Squad'da ve öncesinde Harley Quinn, Joker ile sevgili olmaktan çok onun kölesi gibiydi. Ancak Birds of Prey'de karakterin farklı bir yüzünü göreceğiz gibi görünüyor.

    Son olarak Once Upon A Time In Hollywood'da izlediğimiz, I Tonya filmindeki oyunculuğuyla sinemaseverleri etkisi altına alan, her ne kadar film o kadar iyi olmasa da Suicide Squad'da canlandırdığı Harley Quinn ile gözleri üzerine çeken Margot Robbie, Birds of Prey hakkında konuştu. Suicide Squad'da Joker ve Harley'nin geçmişinden bir kesit görmüş ve ilişkilerine kısa bir bakış atmıştık. Anlatıldığı kadarıyla Joker, yatırıldığı akıl hastanesinde çalışanlardan birini delirtmiş ve kendine adeta bir köle gibi bağlamıştı. Birds of Prey ile birlikte Harley Quinn bu köleliği temelli yıkacak ve Black Canary, Renee Montoya, Huntress, Cassandra Cain gibi kendine yeni ve kalıcı dostlar edinecek; yeni düşmanlara karşı kadın birliğiyle mücadele verecek.

    Margot Robbie, Joker ve Harley Quinn'in yollarını ayırmasıyla ilgili Empire Magazine'e konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Sorumluluk almaya çalışıyor. Bu ayrılıkla başa çıkmanın bir yolu. Güçlü bir kadın olmak kolay değil. Bu çok zor. Bu kez biraz Courtney Love, biraz Debbie Harry'ye benziyor. 'Ben yalnızım. Joker'a ihtiyacım yok. Boşver onu.' diyor. Ama Joker ona bir mesaj atsa, yanına giderdi. Zihni parça parça olurdu."

    DC çizgi romanlarından uyarlanan Todd Phillips imzalı Joker filminin esasında DC'den bağımsız olduğu göz önünde bulundurulursa, Birds of Prey DC'nin ilk 18+ filmi olarak karşımıza çıkacak. Birds of Prey'in konusu ise şöyle: Yırtıcı Kuşlar, bir mafya babası tarafından kaçırılan genç bir kızın, kurtarılması için verilen mücadeleyi konu ediniyor. Harley Quinn, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli ve suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel güçlerini birleştirip, kaçırılan kızı kurtarmak için Black Mask’ karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

    Margot Robbie'nin yanı sıra Mary Elizabeth WinsteadJurnee Smollett-Bell, Rosie PerezEwan McGregor gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Birds of Prey, ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top