Hesabım
    Lashana Lynch, Yeni Bond Olacağı Hakkındaki Dedikodulara Karşılık Verdi

    Yeni Ajan 007, Lashana Lynch mi olacak?

    Daniel Craig'in son kez yıldızı olacağı No Time To Die'ın vizyona girmesine az bir zaman kala yeni Bond'un kim olacağı soruları yeniden gündeme gelmeye başladı. Aslına bakılırsa bu konu yıllardır tartışma gündemindeydi. Bu kez ise tartışılan isim Lashana Lynch oldu. Lynch, yeni ajan 007 olup olmayacağı konusuna cevap verdi.

    Daniel Craig, ilk başta 2015 yılında vizyona giren Spectre filminin ardından bir daha James Bond olmak istemediğini açıklamıştı. Bunun üzerine Idris Elba, Olivia Colman, Richard Madden gibi birçok isim James Bond rolü için hayranlar tarafından düşünülmeye başlanmıştı. Ancak Craig'in hem alacağı ücret nedeniyle, hem de başladığı işi yarım bırakmak istememesi nedeniyle bir kez daha Bond olmayı kabul ettiği ortaya çıktı ve No Time To Die izleyicileriyle buluşmak üzere programa yerleştirildi. Craig'i 25. Bond filminden sonra bir daha Bond olarak görmeyeceğiz. Bu durumda tartışmalar yeniden gündeme gelebilir. Tartışma konusu olan ilk isim ise Lashana Lynch oldu. Lynch bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Çok çeşitli dedikoduların olduğunu söyleyebilirim. Bu tür konuşmaların gerçekleşmesini seviyorum. James Bond'un uzun süredir hayranı olanlar için, yeni hayranları için heyecan verici bir şey. Ayrıca bunu bir olasılık olarak bile görmeyen genç insanlar da var. Bu onlar için gayet normal. Bu benim için çok özel. Bu noktada böyle bir şeyin gerçek olup olmadığı benim için önemli değil. Tartışma bile yeterli."

    Lashana Lynch, No Time To Die'da Nomi karakterine hayat veriyor. Merakla beklenen 25. Bond filmi No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer. 

    Vizyona girmesinin ardından beraberinde yine büyük bir tartışmayı açacak olan No Time To Die, ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Nisan 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top