Hesabım
    "Zor Ölüm" Geleneksel Noel Tartışmaları Başladı!

    Die Hard Noel filmi mi; değil mi?

    Her yıl mutlaka bir aksiyon derisi olan "Die Hard" ile ilgili Noel döneminde bir tartışma çıkar. Bu yıl da sosyal medyada bu gelenek bozulmadı ve Twitter kullanıcıları Zor Ölüm'ün bir Noel filmi olup olmamasıyla ilgili konuşmaya başladı.

    Geçtiğimiz yıl bugünlerde Die Hard'ın bir Noel filmi olduğunu belirtmek amacıyla 20th Century Fox'tan resmi bir fragman paylaşılmıştı. "The Greatest Christmas Story" başlığındaki bu video, Zor Ölüm hakkında Bruce Willis'in aksi yönde verdiği cevaplara rağmen akıllarda soru işareti bırakmamalıydı. Ancak bu yıl serinin hayranları yeniden aynı konuyu gündeme getirme kararı aldı. Yurt dışında Noel bugün, yani 25 Aralık tarihinde kutlanıyor. Tartışmaların patlak verdiği tarih ise 24 Aralık olarak biliniyor. Ayrıca John McClane'in Hans Gruber'ın yılbaşı partisini mahvettiği tarih de 24 Ocak oluyor. İşte Twitter kullanıcılarının yorumları:

    Die Hard, New York polis departmanında dedektiflik yapan John McClane'in ailesiyle daha çok zaman geçirmek istemesi üzerine Los Angeles'a dönmesinin ardından yaşananları konu ediniyor. Holly McClane, şirketinin yılbaşı partisine katılacak ve bu esnada bir grup Alman terörist binayı kuşatarakk içindeki insanları rehin alacaktır. Ellerinden kurtulabilen tek kişi olan McClane’e düşen görev, içerisinde eşinin de bulunduğu bu kalabalığı kurtarmak olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top