Hesabım
    Mark Hamill, Joker'i Seslendirdiği "Batman: Mask of Phantasm" Kutlaması Yaptı

    Batman: Mask of Phantasm'ın 26. yılı kutlanıyor.

    Star Wars evreninin emektar yıldız oyuncusu Mark Hamill, bu gece sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak yıllar önce Joker karakterini seslendirdiği animasyon filmi Batman: Mask of Phantasm'ın 26. yılını kutladı. Bir Noel filmi olarak vizyona giren animasyon yapımı, 1993 yılında bugün vizyona girmişti.

    Çizgi romanlardan uyarlanan ve belki de en sevilen Batman animasyonları arasında yer alan Batman: Mask of Phantasm'ın bugün 26. yılı kutlanıyor. Star Wars evreninin Luke Skywalker'ı, Batman çizgi filmlerinin ise Joker'ı Mark Hamill ise bunu hatırlatmayı atlamadı. Hamill, filmin ilk kez gösterime sunulduğu dönemde çok az kişinin izlediğini, ancak Batman hayranlarının bu filmle onu tanımaya başladığını belirtti. Usta oyuncu Batman: Mask of Phantasm'ın şimdilerde bir klasik olarak nitelendirildiğini ifade etti. Twitter'daki kullanıcı adını Mark HoHoHoHamill olarak değiştiren oyuncu, tam olarak Noel ruhuna girmiş gibi görünüyor.

    Batman: Mask of Phantasm'da bu kez Batman, ailesini öldürenlerin peşine düşüyordur. Bunlardan biri de Joker'dir. Film, her ne kadar animasyon filmi olsa da gelmiş geçmiş en iyi Batman filmlerinden biri olarak kabul ediliyor. Rotten Tomatoes gibi sitelerde Tim Burton'ın Batman'i, Christopher Nolan'ın Batman'i ya da Snyder'ın Batman'inden çok daha fazla beğeni toplamış gibi görünüyor. Batman: Mask of Phantasm, yalnızca iki yıl önce BluRay olarak satışa sunuldu ve HD olarak restore edildi. Filmde Joker'ı seslendiren Mark Hamill'in karşısında Batman olarak Kevin Conroy bulunuyor.

    Şimdilerde bir kez daha Batman çizgi romanları beyaz perdeye uyarlanıyor. Matt Reeves başrol olarak Robert Pattinson'ı seçti. Ancak filmde Joker karakterinin yer alıp almayacağı bilinmiyor. Onun yerine Catwoman, Penguin, The Riddler gibi karakterlerin olacağı duyuruldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top