Hesabım
    Martin Scorsese'nin Kızı, Babasını Marvel İle Trolledi

    Olaylar yine James Gunn'ın gözünden kaçmadı.

    Martin Scorsese, geçtiğimiz aylarda başını çektiği bir yönetmen grubu ile birlikte Marvel Sinematik Evreni filmlerini kınamaya başlamıştı. Bu filmlerin sanatsal ya da sinematik değerinin olmadığını belirten usta yönetmen, birçok Marvel hayranından, Disney CEO'su Bob Iger'dan ve James Gunn gibi yönetmenlerden tepki aldı. Şimdi ise Scorsese'nin kızı Francesca Scorsese, babasının bu tavırlarıyla dalga geçerek ilgileri üzerine çekti.

    Martin Scorsese, Marvel Sinematik Evreni filmlerinin hiçbir değeri olmadığını ve birer piyasa ürünü olduklarını savunurken, Bob Iger yönetmen ile bir yemek yiyerek bu konuyu konuşabileceklerini söylemişti. Diğer yandan James Gunn, Scorsese'nin filmleri izlememiş olmasına rağmen olumsuz eleştiri yapmasından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Scorsese'nin destekçileri arasında ise Ken Loach, John Woo, Francis Ford Coppola, Terry Gilliam gibi sinema dünyasının önemli yönetmenleri bulunuyordu. Scorsese'nin kızı Francesca Scorsese ise yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Babasına Noel hediyeleri hazırlayan Francesca Scorsese, tüm hediyeleri Marvel kahramanlarının yer aldığı kaplamalarla süslemişti. James Gunn ise bu paylaşıma kayıtsız kalamayıp şu sözleri sarf etti: "Yeğenimin Shutter Island ile kapladığı Noel hediyelerimden daha az utanç verici."

    Martin Scorsese, şimdilerde The Irishman ile ilgilenmeye devam ediyor. Film, Kasım ayı içerisinde izleyicileriyle buluşmaya başlamıştı. Oscar Ödülleri kampanyası ise hızla devam ediyor. Filmin Akademi Ödülleri'nin kriterlerine uyabilmesi için sinemalarda gösterime sunulduğu biliniyor. Diğer yandan James Gunn şimdilerde The Suicide Squad üzerinde çalışıyor. Bu projesini bitirdikten sonra da Marvel bünyesindeki Guardians of The Galaxy 3 çalışmalarına başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top