Hesabım
    "Maceracı Yüzgeçler"den Fragman!

    Animasyon filminden fragman geldi.

    Minika Çocuk kanalının beyaz perdeye aktarılan çizgi dizisi  "Maceracı Yüzgeçler"den ilk fragman geldi. Mithat Gökçe'nin yönetmenliğindeki filmin fragmanında Biba ve sevgili dostlarının maceralarına tanıklık ediyoruz.

    Minika Çocuk kanalında çocukların severek izlediği çizgi dizisinin yanı sıra oyunları bulunan Maceracı Yüzgeçler, minik izleyicileriyle buluşmak için son hazırlıklarını bitirmek üzere. Geri sayıma başlayan animasyon türündeki Maceracı Yüzgeçler'den bir fragman geldi. Maceracı Yüzgeçler filminin yönetmen koltuğuna Mithat Gökçe otururken, senarist koltuğunda Arzu Demirel Birinci bulunuyor.

    Çizgi dizi, televizyon ekranlarından çıkıp büyük ekrana geçiş yaparken 9 yaşındaki minik barbunya balığı Biba ve arkadaşlarını da beraberinde getiriyor. Boğaz'ın altında yaşayan Biba ve dostlarının denizin üstünde yaşayanların hayatından pek farkı yok gibi görünüyor. Arkadaşları Çupa, Tuti, Babu, Taka Hamsi ve Denizkızı Alesta ile oyun oynarken diğer yandan birçok şey öğrenen Biba, kitap okumayı çok seviyor ve tıpkı diğer çocuklar gibi okula gidiyor. Diğer yandan da Biba, arkadaşlarıyla birlikte Boğaz'ın altında eşsiz maceralar yaşıyor. Aynı şekilde söylenenlere göre filmde de İstanbul Boğazı’nı, Kız Kulesi’ni, simit yiyen martıları sıklıkla göreceğiz. Biba ve dostlarının dünyasına bir kez daha konuk olacağız. Ama bu kez robotlardan, Osman Hamdi Bey'in tablolarına, 7 farklı hikayeyi beyaz perdeye konuk edecek.

    Maceracı Yüzgeçler 24 Ocak tarihinde minik izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top