Hesabım
    Bob Iger, "Star Wars'a Yeni Başlıyoruz" Diyor!

    Disney CEO'su Bob Iger, Star Wars ile ilgili konuştu.

    Walt Disney şirketinin başında bulunan Bob Iger, Star Wars ile ilgili yaptığı açıklamayla birlikte evreni inşa etmeye yeni başladıklarını ifade etti. Geçtiğimiz aylarda Iger verdiği röportajda, öncelikle seriye kısa bir ara verileceğini, ardından devamının geleceğini duyurmuştu.

    Aynı zamanda Marvel Sinematik Evreni'ne de sahip olan Disney, Star Wars'un haklarını satın alarak George Lucas'ı bir bakıma devre dışı bırakmıştı. Star Wars'un için tam 4.05 milyar dolar harcama yapmıştı. Bu durumda farklı bir gidişata doğru yönelen Star Wars evreni, son olarak 2015 yılında The Force Awakens ile başlayan bir seriye sahip olmuştu. Bu serinin son filmi The Rise of Skywalker, şimdilerde vizyonda bulunuyor. Disney'in Star Wars evreniyle ilgili birçok gelecek planı bulunuyor. Başta Disney+ dizilerinden The Mandalorian'a devam etme planı olmak üzere, Obi Wan Kenobi ve Cassian Andor dizilerini hayata geçirme planları bulunuyor. Ancak Star Wars hayranları, LucasFilm'in başında bulunan Kathleen Kennedy'nin The Force Awakens, The Last Jedi, The Rise of Skywalker üçlemesi ve Han Solo filmiyle yaptığı işten pek memnun değil. Bunun üzerine öncelikle Kennedy emekli olacak, ardından Bob Iger'ın da belirttiği üzere Star Wars evreni geliştirilmeye devam edilecek.

    Bob Iger, Star Wars hakkında şu sözleri sarf etti: "Dopdolu ve heyecan verici bir yolculuk oldu. Ama esasen, birçok açıdan bakarsak daha yeni işe başladık. Skywalker efsanesiyle, çektiğimiz diğer filmler ve tabii ki dizilerle birçok şey başardık. Ama sanki, Star Wars'un potansiyeline ve olabileceği şeylere yeni ulaşmaya başlıyoruz. LucasFilm'in Disney'in bir parçası olması zaman aldı ve uzun vadeli düşünmeye başladık, -yalnızca hayranların ilgisini kısa süreli çekebilecek şeyler üzerinde değil- ve bence gelecek bizim beklediğimizden çok daha muhteşem olacak. Yani önümüzde çok şey var."

    Gelecek Star Wars filminin Disney'in programında 2022 yılına eklendiği açıklanmıştı. Ancak bu film hakkında bilgiler önümüzdeki aylarda açıklanacak. Bir taraftan da Kevin Feige, Star Wars evrenine dahil olmak istediğini dile getirmişti. Ancak bu konuda bir proje olup olmadığı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top