Hesabım
    İlk Kez Beyazperde'de: "Kuzular Firarda: Uzay Parkı"ndan Özel Klip!

    Kuzular Firarda: Uzay Parkı'ndan özel bir klip paylaşıldı.

    Orijinal adıyla Shaun The Sheep: Farmageddon'dan özel bir klip paylaşıldı. İlk kez Beyazperde'de göreceğiniz Kuzular Firarda: Uzay Parkı'na ait bu klipte sevimli karakterlerimizden biri olan Lula ile tanışıyor ve arkadaş oluyoruz. Klipte, Lula'nın yaramazlık peşinde koşmasına tanıklık ediyoruz.

    Shaun The Sheep: Farmageddon'un konusu ise şöyle: Sessiz ve sakin Mossingham kasabasının üzerinde, gökyüzünde ortaya çıkan ne olduğu anlaşılamayan garip ışıklar, gizemli bir ziyaretçinin galaksinin ve samanyolunun ötesinden geldiğini haber vermektedir. Ancak yakındaki Mossy Bottom Çiftliği'ndeki muzur koyun Shaun'ın zihninde başka şeyler vardır; yaptığı birçok plan sürekli bıkkın Bitzer tarafından engellenmektedir. Ancak bu şaşkın ve sevimli uzaylı, Mossy Bottom Çiftliği'nin yakınlarına inanılmaz bir güçle düştüğü zaman, koyun Shaun çok geçmeden uzay gücünde bir eğlence ve macera için büyük bir fırsat görür. Koyun Shaun, tehlikeli bir örgüt onu yakalamadan önce bu galaksilerarası ziyaretçiye evin yolunu göstermek için zorlu bir mücadeleye girişecektir. Dünyanın geleceği Shaun ve sürüsünün ellerindedir. Onların başarısız olması dünyadaki her canlının kaderini belirleyecektir. Yaramaz koyun Shaun ve kalabalık sürüsü çok geç olmadan önce Mossy Bottom Çiftliği'ndeki Farmageddon'u engelleyebilecekler midir?...

    Will Becher ve Richard Phelan'ın yönetmenliğindeki film, bu kez galaksinin farklı bölgelerinden sevimli canlılara kucak açıyor. Yeni görevlere çıkacağımız filmin senaryosu Jon Brown ve Mark Burton tarafından kaleme alındı. Serinin ilk filmi, 25 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 106 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş ve En İyi Animasyon kategorisinde Oscar'a aday gösterilmişti. Dünyanın çeşitli yerlerinden ödüllerle dönen animasyon filminin devamı Kuzular Firarda: Uzay Parkı, 17 Ocak 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top