Hesabım
    "Baba Parası" 1 Ocak'ta Sinemalarda!

    Baba Parası, izleyicilerini kahkaha tufanına sürüklemeye geliyor!

    İşler Güçler', 'Çalgı Çengi', 'Düğün Dernek' ve 'Ailecek Şaşkınız' gibi salonları kahkahaya boğan yapımların başarılı ismi Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği ve Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in eğlenceli karakterleriyle başrolünü üstlendiği 'Baba Parası', vizyondaki yerini almak üzere. Baba Parası, 1 Ocak'tan itibaren sinemalarda olacak.

    Baba Parası'nın konusu ise şöyle: Ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocukları, babalarının ölümü üzerine büyük bir servete konar. Birbirinden farklı karaktere, kültüre, yaşam tarzına sahip olan kardeşler, kendilerine düşen payı almak için harekete geçtiklerinde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Kardeşler, yasal varis olmalarına rağmen, mirasın tamamına sadece biri sahip olabilecektir; en kötü olanı. Babalarının mirasının bulunduğu kasanın şifresini bulan, tüm mirasın sahibı olacaktır. Şifre ancak ölen milyarder gibi aç gözlü, düzenbaz, acımasız, zeki ve uçarı biri tarafından bulunabilecektir. Kasayı açmak için büyük bir yarışa girişen kardeşler, bu süreçte kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

    Baba Parası'nın oyuncu kadrosunda Düğün Dernek filmlerinde ve Ailecek Şaşkınız, İşler Güçler, Çalgı Çengi gibi yapımlarda birlikte rol alarak ayrılmaz hale gelen Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yanı sıra Hareket Sekiz, Düğün Dernek, Aile Arasında gibi yapımların usta oyuncusu Devrim Yakut, Seksenler, Mandıra Filozofu, Gelecekten Bir Gün, Geniş Aile gibi yapımların usta tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin; Güneşi Beklerken, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı gibi yapımlardan tanıdığımız Yağmur Tanrısevsin; Arif V 216, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, İkimizin Yerine, Ölümlü Dünya gibi yapımların parlayan yıldızı Özgür Emre Yıldırım; komedi filmlerinin aranan yüzü Ayhan Taş ve Deniz Barut yer alıyor.

    Baba Parası 1 Ocak'tan itibaren sinemalarda izleyicilerini bekliyor olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top