Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ'dan Atatürk Rolü Hakkında Açıklama Geldi

    Ünlü oyuncu söylentilere cevap verdi..

    Bir süredir dillendirilen ve son günlerde, özellikle sosyal medyada çok konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ'un Atatürk rolünü üstlenmesi hakkındaki dedikodulara noktayı koyan açıklama oyuncudan geldi. TRT'de yakın zamanda yayınlanması beklenen 8 bölümlük "Ya İstiklal Ya Ölüm" adlı mini dizide Atatürk'ü canlandıracağı iddia edilen Tatlıtuğ, bunun zamansızlık problemi yüzünden gerçekleşmeyeceğini dile getirdi. 

    Tatlıtuğ yaptığı açıklamada; "Evet, teklif doğrudur. En çok oynamak istediğim karakterlerden biri Atatürk olduğu için bu teklif onur vermiştir. Ancak, daha önceden el sıkıştığımız başka bir projeye bağlı çekimlerimiz sebebiyle TRT’nin bu teklifine maalesef olumlu cevap veremedik.” sözlerine yer verdi ve projenin teklif aşamasında doğru olduğunu ama gerçekleşmesi hakkındaki söylentilerin asılsız olduğunu dile getirmiş oldu. TRT'nin diziyi hayata gecireceği biliniyor. Bakalım Tatlıtuğ yerine hangi ünlü oyuncu Atatürk'ü canlandıracak. 

    Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz yıllarda Hadi Be Oğlum, Organize İşler: Sazan Sarmalı, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel ve Çarpışma adlı yapımlarla karşımıza çıkmıştı. Kariyerinin ilk yıllarında ise Gümüş, Menekşe İle Halil, Aşk-ı MemnuEzel ve Kuzey Güney adlı dizilerle adından söz ettirmeyi başarmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top