Hesabım
    Kevin Feige: "Marvel'ın Kimseyi Memnun Etme Derdi Yok!"

    Kevin Feige'den ilginç bir açıklama geldi.

    Marvel Sinematik Evreni, yıllar süren yolculuğunda görülebileceği gibi inanılmaz bir başarı elde etti. Kurduğu çizgi roman uyarlaması fantastik dünyaya birçok hayranın katılmasını sağladı ve evreni gittikçe genişleterek popülerliği hiç sona ermeyecek izlenimi veren bir şeye dönüştürdü. Bu sırada yine Disney bünyesinde olan Star Wars, kendi içerisinde devamlılığını sürdürmeye çalıştı. Ancak özellikle son film Star Wars: The Rise of Skywalker eleştirilere maruz kaldı. Bunun ardından J.J. Abrams, herkesi aynı anda memnun edemeyeceğini ifade eden bir açıklamada bulunmuştu. Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige de buna ithafen hayranları her zaman dinleyip dinlemediği konusunda bir açıklama yaptı.

    Hem Marvel Sinematik Evreni'ni elinde bulunduran, hem X-Men dünyasını fethetmeye karar veren, hem de Star Wars evrenine gözünü diken Kevin Feige, Marvel Sinematik Evreni'ni inşa ederken hayranların sözünü ne kadar dinleyip dinlemediğinden bahsetti. Feige konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu şuna dönüşebilir: 'Eğer üzerinde çok fazla düşünürsek, eğer herkesi her şey hakkında memnun etmeyi düşünürsek, ölümcül bir hale gelecek kadar çöküntüye uğrar ve bir daha hiçbir şey yapamayacak hale geliriz. Bu nedenle bunu yapmayız. Genel olarak neyin ilgi çekici olabileceğini, neyin havalı olabileceğini, neyin planladığımız sözlerimizi yerine getirebileceğini, neyin Marvel'ı insanların beklemediği şekilde büyütebileceğini düşünürüz. Kahramanlarınızın yarısını öldürmek de buna dahil."

    Feige, katıldığı söyleşide şu sözlerle devam etti: "Ama işe başlarken amacımız, her filmi izleyen ve henüz hiçbir filmimizi izlememiş olan kitleler için çalışmak olduğu doğru. Evet, Infinity War ve Endgame ile işler zorlaştı, ama tüm filmlerimizi test ederek başlıyoruz. Kibirli davranmayın. Sakın izleyiciden öğrenebileceğiniz bir şey olmadığını düşünmeyin. Verebileceğim tek öneri budur." 

    Marvel Sinematik Evreni, dördüncü evre ile birlikte kaldığı yerden devam edecek. Marvel Evreni'nin gelecek projeleri arasında Thor: Love and ThunderDoctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4Shang-Chi gibi yapımlar bulunuyor. Diziler arasında ise LokiHawkeyeWandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier, What / If, Ms. MarvelShe Hulk ve Moon Knight yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top