Hesabım
    Uncharted Yine Yönetmenini Kaybetti!

    Şans, Uncharted'tan yana değil...

    Dünyaca ünlü video oyunu serisinden uyarlanacak olan Tom Holland başrollü "Uncharted" bir kez daha şanssızlığına yenik düştü. Bumblebee'nin başarılı yönetmeni Travis Knight filmin yönetmen koltuğuna oturacakken, film çekim tarihlerinin yönetmenin programına uygun olmaması sonucu, anlaşma iptal edildi.

    Deadline'ın haberine göre, Tom Holland'ın genç Nathan olacağı ve Mark Wahlberg'in Sully olarak karşımıza çıkacağı Uncharted, yeniden yönetmenini kaybetti. Travis Knight'ın projeden ayrılması ile birlikte, film için anlaşmayı iptal eden altıncı yönetmene veda edilmiş olundu. Nedeni ise yönetmen ile stüdyonun film prodüksiyon tarihleri için anlaşma sağlayamaması oldu.

    Uncharted filmi hayata geçirilme kararı alındığı zaman, David O. Russell yönetmenliğini üstlenecekti ve ilk olarak Nathan Drake karakteri için Wahlberg'e karar verilmişti. Ancak filmin kadrosunda, yönetmeninde ve hikayesinde sürekli olarak değişikliklere gidildi. Russell, 2011 yılında projeden ayrıldı ve yerini yönetmen Neil Burger aldı. Ancak Burger da 2012'de projeyi bıraktı. Yönetmen Seth Gordon, 2014 yılında Chris Pratt'ın, Whalberg’in yerine Nathan Drake olacağına dair söylentilerle projeye dahil edildi. Gordon da projeden 2015 yılında ayrıldı. 2016 yılında, yönetmen Shawn Levy filmin yönetmeni olarak açıklanmıştı. Levy'nin de ayrılmasının üzerine Ocak 2019'da Dan Trachtenberg yönetmen koltuğuna geçmiş ve Tom Holland'ı da başrol yapmıştı. Böylece Nathan Drake'in gençliğini izleyeceğimiz belli olmuştu. Ancak yine işler yolunda gitmemiş ve Trachtenberg de istifa etmek durumunda kalmıştı. Son olarak Travis Knight projenin yönetmenliğine getirilmişti ve yine şanssızlık filme uğradı. Orijinal hikaye Art Marcum ve Matt Holloway tarafından kaleme alınmıştı. Filmin senaryosu ise Joe Carnahan ve Rafe Judkins tarafından yazılıyor.

    Eğer hayata geçirilebilirse "Uncharted" filmi, Asad Qizilbash ve Carter Swan'ın yeni bir film yapım stüdyosu olan Sony PlayStation Productions'ın ilk filmi olacak. lk oyunu Uncharted: Drake's Fortune ile 2007 yılında oyun dünyasıyla buluşan seri, Nathan'ın özel yaşamından başlayarak ara sahnelerle adeta bir film izleme etkisi yaratıyordu. Nathan'ın en önemli yardımcısı ve danışmanı olarak gördüğü Sully ile maceradan maceraya atılan Nathan'ın hikayesinin anlatıldığı Uncharted serisinin bir diğer oyunu olan ve Nathan'ın kardeşi Samuel ile olan çarpıcı hikayesini konu edinen Uncharted 4: A Thief's End 2016 yılında Naughty Dog firması aracılığıyla sevenleriyle buluşmuştu. Serinin son oyunu ise Chloe ve Nadine'i odağına alan kadın kahramanlı Uncharted: Kayıp Miras olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top