Hesabım
    Kevin Feige, "Doctor Strange In The Multiverse of Madness" Hakkında Konuştu

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ta hangi karakterler yer alacak?

    Marvel şirketinin başında bulunan Kevin Feige, Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan Doctor Strange: In The Multiverse of Madness hakkında konuştu. New York Film Akademisi'ne konuk olarak katılan Feige, söyleşide açıklama yaptı ve filmin olasılıklarından bahsetti.

    Şimdilik yalnızca yıldız oyuncular Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen ve Benedict Wong'un oyuncu kadrosunda yer alacağı açıklanan korku türündeki Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile ilgili Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige'den açıklama geldi. New York Film Akademisi'nde konuşan Feige şu sözleri sarf etti: "Filmi geliştirirken ve yaparken bir kahraman seçersiniz, ana karakter ve ekrana sıklıkla getirmek isteyeceğiniz yan karakterlerinizi seçersiniz ve sorarsınız 'Kimler filmde yer alacak?' ve 'Kimler bu filme uyacak?' Örnek vermek gerekirse, bir sonraki Doctor Strange filminde ilk kez ekran karşısına çıkacak yeni Marvel Sinematik Evreni karakterleri olacak. Kimler olacağı konusunda beklentiye girmez ya da tahminde bulunmazsınız. Ama bunun iyi bir şekilde yürümesi için bir yol bulduk. Çünkü burada belli özelliklere sahip bir film yapmak istiyoruz. Her zaman onunla bir şeyler yapmak istediğimiz ve filme tam olarak uyabilecek bir karakterimiz vardı."

    Coming Soon'un haberine göre Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'da yer alması beklenenler arasında Brother Voodoo, Clea, Blade, Dracula, Werewolf by Night, Man-Thing, Ghost Rider, Nightmare gibi karakterler bulunuyor. Ancak tabii bunların hiçbiri konusunda resmi bir açıklama bulunmuyor. Doctor Strange 2, Marvel'ın ilk korku türündeki filmi olarak büyük bir heyecan yaratıyor.

    Doctor Strange: In The Multiverse of Madness filminin yanı sıra Marvel'ın 4. evresinde Blade, Fantastic Four, Ant-Man 3Black WidowThor: Love and ThunderShang-Chi ve The Eternals filmleri; LokiHawkeyeThe Falcon and The Winter SoldierWandaVision, She Hulk, Ms. Marvel, Moon Knight ve What/If dizileri bulunuyor. Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'ın izleyicileriyle 7 Mayıs 2021'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top